Sayfa 483/996 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Erdoğan : Kaset komplosuyla iş basına gelen karışı içindeki taciz , tecavuz , hırsızlık olaylarını görmezden gelerek orada kalmayı başaran bir siyasi partinin sözde genel başkanının sancısının sebebi Burdur . Bunlarin derdi milletledir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Teroriste terörist demekten bile aciz sözde genel başkanı CHP seçmeninin sağduyusuna havale ediyoruz .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3. Putin, Aliyev ve Pasinyan bir araya gelmis, bilin bakalim kim yok, tabi ki dunya lideri Trumph [emoji23]

Erdoğan : Çin ‘den gelen aşıların test aşamaları tamamlanınca aşılamaya başlayacağız . İnsallah perşembe ve cuma günü bu testlerin sonuçlanmasını bekliyoruz

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Putin, Aliyev ve Pasinyan bir araya gelmis, bilin bakalim kim yok, tabi ki dunya lideri Trumph [emoji23]
    [emoji23][emoji23][emoji23]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erdoğan Kabine toplantısı sonrası 27dk süren açıklamasının sadece 3dk 35 saniye koronavirüs ile ilgiliydi .

Âyinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz.

Çok sevdiğim sözdür bu, aşı yapılamamasına sevinecek geri zekâlı, sanırım buradan çıkmaz.

Benim eleştirim, bunların her işi berbat etmelerindendir.

Şimdi bir haber gördüm, Israil aşı sırasını öne çekmek için, aşı firmalarına haraç vermiş.

Biz ise hala, ebelek gübelekteyiz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Erdoğan : Almanya menşeli aşıyla ilgili bir anlaşma yaptık ama görüşmeler devam ediyor , nihai kararı karşılıklı olarak vermiş değiliz

Sayfa 483/996 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •