Sayfa 841/1002 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,721 - 6,728 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Erdoğan : Çin ‘den gelen aşıların test aşamaları tamamlanınca aşılamaya başlayacağız . İnsallah perşembe ve cuma günü bu testlerin sonuçlanmasını bekliyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan Kabine toplantısı sonrası 27dk süren açıklamasının sadece 3dk 35 saniye koronavirüs ile ilgiliydi .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Almanya menşeli aşıyla ilgili bir anlaşma yaptık ama görüşmeler devam ediyor , nihai kararı karşılıklı olarak vermiş değiliz

Son durum :

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : Çin ‘den gelen aşıların test aşamaları tamamlanınca aşılamaya başlayacağız . İnsallah perşembe ve cuma günü bu testlerin sonuçlanmasını bekliyoruz
    Bu test aşısının onayına bir güreşçi bulmak lazım. Kimse taşın altına elini koymadığı gibi ,vebal almak istemiyor. Bizde ki azgın azınlık bık bık ötüyor, aşı nerede diye? aha aşı desen olan yok. BU SAĞLIK SİYASETİ OLMAZ.
    ALET OLMAYIN

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan Kabine toplantısı sonrası 27dk süren açıklamasının sadece 3dk 35 saniye koronavirüs ile ilgiliydi .
    Tekrarlanan İBB seçimleri öncesinde de radyoda -zorunlu yayın olarak- uzun uzun konuşup milletin bekası için A.K. Partisi'ne oy istemişti..

Gerekli cevabı sandıkta milletten aldı..

Sayın Cumhurbaşkanı konuştukça milleti uyandırıyor maşaAllah.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

7. Cem Yılmaz bunu film yapar valla!..

https://www.korkusuz.com.tr/rezillikler-senfonisi.html
    “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Saat 09:30’da Denizli Pamukkale merkezli 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

Sayfa 841/1002 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •