Sayfa 898/1001 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948998 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,177 - 7,184 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Ülkede demokrasi ve özgürlükler isteyen biri en ufak bir eleştiri için tazminat davası açar mı. Ortaokul mezunu birini bir bankanın yönetim kuruluna atar mı. Mv adayını rektör olarak atar mı. Tüm bunlar olurken yapısal reformlar hukukî düzenlemeler güçler ayrılığı reformu neyi değiştirir.

2. Bunlar gunluk 3-5 hasta acikliyor
    Sayet Sant Beyin yazdiklari dogru ise Borsalar neyin rallisini yapiyor ?
    Şant Manukyan
    @SantManukyan
    ABD yüzünden Çin gözünüzden kaçmasın, Hebei eyaleti kapatılmış durumda (ekte başkentin trafik durumu). 11 Şubatta Çin yeni yılı başlıyor. Geçen yıl tarzı bir kapatma önlemi gelişmekte olan ülke ve emtialar dahil sert satış getirir.

https://twitter.com/SantManukyan/sta...32018146521091
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. [IMG][/IMG]

3 nolu Kriter takip listem İçinde asitli maddeler bulunur....
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

4. Herkese bol kazançlar .............Kolay gelsin..
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    evet temettü olacak ama ne kadar bilemiyoruz. tek faktör o değil.. geçen vadenin başlarında aralık vade yine teoriğe göre 2-3 bin puan aşağıdaydı, ciddi bir short baskısı vardı ama istifa haberi sonrası olanları biliyoruz sonra.. avantajına gelen bir noktada teorikle farkı kapatacaktır.. yine öyle olur..

diğer yandan. komisyon daha fazla veriyorsun bu doğru ama endeks karşısında sepet hisse pozu alıyorum. uygulaması konvansiyonel olmadığından sildim açıklaması zor diye.. ama kısaca endeksi replike etmek için belirlediğim 5-6 hissenin (korrelasyon yüksek olmalı ama 1-2 haftalık faz farkı mühim değil, hatta iyi bile olabilir) uygun noktalardan sepet poz açıyorum endekse karşı (long vs short veya short vs long gibi)..marj yüksek olursa (yakalayabilirsem) komisyon gibi giderler ihmal edilebilir hale geliyor..bir nevi alpha yaratmış oluyoruz..
    Teşekkürler bilgi için, benim için fazla komplike ama ekran izleyip anlık hesap kitap yapabilen için bu tarz işlemler faydalı olabilir.

YTD

6. lazım gelen çok sağlam disiplin
    Ki çoğu insanda yok

akşam sporu olsun diye,

piyasaya güzel numara çektiler. ama numara bana göre. böyle satışlara pek inanmam. bana göre yarın piyasayı biraz daha silkeledikten sonra günü toparlanma gayreti ile geçirir, bir gün yoluna kaldığı yerden devam eder. bende böyle pozisyonlarda yazınca sabah artı gaplı açılış oluyor ama yok bugün tekrar aşağı basarak korkutma şansları olduğu için biraz yine terletirler diye düşünüyorum
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8. [QUOTE=Verge;5075228]Gündüz biri 450 liraya otokar aldım yazmıştı sanki...

Aradım aradım iletisini bulamadım, sildi mi, yoksa ben gayipten iletiler mi alıyorum bilemedim...

Yine de geçmiş olsun diyoruz o arkadaşa...[/QUOTE

Sayın Verge gaipten ileti almıyorsun.Siz gidin xxx den banka alın .Ben 450 den otokar alacam idi.
    niye silindi anlamışsındır.

Sayfa 898/1001 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •