Sayfa 58/216 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 457 - 464 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

1. Sevgili dostlar 42.5 den 1000 lot aldım. Keşke heyecana kapılıp almasaydım. Buralardan ne güzel alım olurdu. Bir süre buralarda kalacak diye bir his var icimde. Yani yandık

Alıntı Originally Posted by coşkun Yazıyı Oku
    Sevgili dostlar 42.5 den 1000 lot aldım. Keşke heyecana kapılıp almasaydım. Buralardan ne güzel alım olurdu. Bir süre buralarda kalacak diye bir his var icimde. Yani yandık
    37nin altinda uzun sureli kalicilik cok zor. Emeklilik fonlari yavas yavas agirlik arttiriyor.

LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    37nin altinda uzun sureli kalicilik cok zor. Emeklilik fonlari yavas yavas agirlik arttiriyor.

LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnşallah dostum, ben her ay alıyorum aldıkça fiyat düşüyor ve hep hayıflanıyorum 1 hafta sonra alsaydım daha ucuza alacaktım diye. neyse ben bu projeye inanıyorum ve kimin ne düşündüğü umurumda değil ,bu sebeple alımada devam edeceğim, umarım düşündüklerim çıkar, yoksa bence dahada aşağısı var gibi. YTD.

4. Kıymetli arkadaşlar sanırım düşüş bitti.Sabırla bekleyip satmayanlar inşaallah kar etmeye başlayacak.Güçlü bir ikinci el piyasası için düşünülen ek satış için yeterli talep gelseydi belki sertifika bu kadar aşağları görmezdi.YTD

5. evi daha ucuza maletmek icin fiyatin düşmesi daha avantajli degil mi bu senette yoksa kaçırdiğım bi nokta mi var?

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Amaç ev almaksa dediğiniz doğru lakin amaç kısa sürede voleyi vurmak olunca elde patlayabiliyor böyle

Alıntı Originally Posted by okan20 Yazıyı Oku
    evi daha ucuza maletmek icin fiyatin düşmesi daha avantajli degil mi bu senette yoksa kaçırdiğım bi nokta mi var?

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7. Kıymetli arkadaşlar ben halka arzda pahalı alım yapıldığı üzerine düşüş bitti demiştim.Malum bazılarımız halka arzdan ve yüksek fiyatlardan alım yaptık.YTD

8. 37nin alti candir, maliyeti 40.6 yaptim,biraz daha dussede alsam ama iyi direnc gosteriyo. eylul gibi hareket bekliyorum hakkimizda hayirlisi. Yatirim tavsiyesi degildir.

Sayfa 58/216 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •