Sayfa 646/810 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 6474 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. Arkadaşlar brn burda vedalastim... kalanlara bol kazanç..tekrar aşağı gelirse yine alırım..

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Enigma hc selamlar emeklerinize sağlık, arada gelip okuyorum, kordsa 2014 yılından beri biriktirdiğim ana hisselerimden bir diğeri. Kordsa için ise hergun oturup ekran izleyecek bir şirket değil, iki cümle ile ifade edecek olursam. İfade edilemez sadece yaşanılır, kordsa..
    Poem hc dan uzun bir süreden beri haber alamıyorum.. onun da bu topige inanılmaz katkıları oldu. Hakkını helal etsin.. ytd.
    güzel ifade etmişsiniz,yatırım hissesi kordsa.zaten bu endeks değerinde bile en az 20 tl olmalı.uzun vadede zaten potansiyel yüksek.kısa da güzel bir marj sunuyor görebilene.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Enigma hc siz ve paylaşımlarınız takdire şayan, bir çok kişi için değerli paylaşımlarınız. Kimin ne dediğinin bir önemi olmasa gerek. Görünen köy kılavuz istemez.. teşekkürler.
    Sayın spenc kordsa ile ilgili beklenti ve yorumlarınızı okudum. Teşekkür ederim
    Hisseyi abd de kompozit tesisi aldıktan sonra ilgilenmeye başladım. Gecen sene 7, 8 liralardayken takibimdeydi..lakin 16 dan aselsanı tercih etmiştim..nitekim aselsan sayesinde ekgyo zararını kurtardım çok şükür..
    Kozal dan buna ve şişe tcell hisselerine geçtim
    Temel analize göre hisse belirliyorum teknik olarak uygunsa hisseye girmeye çalışıyorum..fakat hiç uzun vadeli tutmadım..
    Kâr edip parayı hep ihtiyaclara kullandım
    Araba alirken , ev alirken hep borsadaki kâr ve sermayeyi aktardım.
    Şimdi haziranda 10 bin TL ile başlayan yeni bir seruvendeyim , çok şükür iyi de kazandım. Ve hep endeks 100 icinden aldim ki çoğu 30 endeks..
    Size sorum şu olsun
    Ben kordsayi 15.34 den aldım hedef fiyatım pddd 2.5 pddd 12 fk şeklinde bakıyorum. 30 a da denk grlir .50 ue de denk gelebilir ..
    Bu süreçte siz hisse biriktirirken kordsa pddd si 3 olsa bile biriktirmek adina alirmisiniz yoksa parayı nakitde mi bekletirsiniz..

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    Sayin enigma72 size de teknik analiz yönlü bir sorum olacak
    Ben hiç al sat yaparak para kazanamadim
    En son 75 den kozal aldim 105 den sattım, hoya 91 e geri gelirse alacaktım. Ki 128 e gitti 120 lere oturmaya çalışıyor...
    Peki bu kordsa olur kozal yada herhangi bir endeks 30 hissesi için hangi göstergeleri baz alalım hangi sinyallere bakalım, Fibonacci desek tutturamadim, Stoch desek hiç tutmadı,
    Bu konuda yüzde yuz bir sonuç yok elbette lakin bir tavsiyeniz var mı

5. Sn EFT bazı şirketler vardır pd veya fk sini fiyatlamasi yıllar alır bazıları ise beklentisini çoktan fiyatlamistir. Kar marjları satışlarına göre hep düşük kalmıştı bu da geçmiş yıllarda lastik ağırlıklı ve rekabet kosullarininda etkisi vardı. Ama artık kords değişim çemberinde, adamlar ikinci kords bu yüzden yapicaz dediler zaten. Geçmiş yazılarımı okuduysaniz, elektrikli otomobillerin ivme kazanmasına yakın, bu tip katmadegeri yüksek ürünler yaratan şirketler daha değer kazanacaktır. İkinci halka arzı civarı giriş yapmıştım o dönem ve bu kompozit olayları, kraton ve yaşamımızdaki herşey belkide kimin hayalinde olabilirdi ki! 661 den 332 düştüğünde o kadar canım yandı ki o dönem anlatamam.. ama iyi ki yanmış.. asıl soru dolar bazlı zirvesini kirabilecek mi olmalı.. yatırım tavsiyesi olmasın...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sn EFT bazı şirketler vardır pd veya fk sini fiyatlamasi yıllar alır bazıları ise beklentisini çoktan fiyatlamistir. Kar marjları satışlarına göre hep düşük kalmıştı bu da geçmiş yıllarda lastik ağırlıklı ve rekabet kosullarininda etkisi vardı. Ama artık kords değişim çemberinde, adamlar ikinci kords bu yüzden yapicaz dediler zaten. Geçmiş yazılarımı okuduysaniz, elektrikli otomobillerin ivme kazanmasına yakın, bu tip katmadegeri yüksek ürünler yaratan şirketler daha değer kazanacaktır. İkinci halka arzı civarı giriş yapmıştım o dönem ve bu kompozit olayları, kraton ve yaşamımızdaki herşey belkide kimin hayalinde olabilirdi ki! 661 den 332 düştüğünde o kadar canım yandı ki o dönem anlatamam.. ama iyi ki yanmış.. asıl soru dolar bazlı zirvesini kirabilecek mi olmalı.. yatırım tavsiyesi olmasın...
    Teşekkür ederim, emeğine sağlık

7.  Alıntı Originally Posted by EFT Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim, emeğine sağlık

Hocam birşey yazmadım. Bir anlam çıkarmayın lütfen. O zamanki ongorulerimdi, zaman gösterecek. Uzun vade yormadi dersem yalan olur.. ama guzel herşeye sahip olmak sabır ve emek istiyor.. saygılar..

8.  Alıntı Originally Posted by EFT Yazıyı Oku
    Sayin enigma72 size de teknik analiz yönlü bir sorum olacak
    Ben hiç al sat yaparak para kazanamadim
    En son 75 den kozal aldim 105 den sattım, hoya 91 e geri gelirse alacaktım. Ki 128 e gitti 120 lere oturmaya çalışıyor...
    Peki bu kordsa olur kozal yada herhangi bir endeks 30 hissesi için hangi göstergeleri baz alalım hangi sinyallere bakalım, Fibonacci desek tutturamadim, Stoch desek hiç tutmadı,
    Bu konuda yüzde yuz bir sonuç yok elbette lakin bir tavsiyeniz var mı

teknik analiz benim gözümde kabaca 3 kısımdan oluşur.
    1.trend analizi
    2:gösterge ve ortalamalar
    3:formasyon analizi

herbiri kendi çapında önemli.
    ben genelde bir hisseyi incelerken bunların hepsini didik didik edip öyle alış yada satış yapıyorum.

biraz zaman ayırmanız koşulu ile yukarıdaki 3 maddeyi zamanla öğrenebilirsiniz.zaten gerekli videolar youtube kanalında var.yada google'dan oldukça fazla detaylı ,basit ,açıklayıcı bilgiler mevcut.daha detaylı mesajı özelden size yazarım.

Sayfa 646/810 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •