haberiniz olsun diye uyarılarıda gözden kaçırmamalıyız endeks yarın'da bir DOJİ bırakırsa işler kötü olabilir
bu MUM dip ve tepelerde çok iyi çalışır MUM eğitim çalışmalarını araştırıp öğrenmeliyiz ....
Cezalı olduğum dan beridir long flat reverse short lomg devam maks 15 dk uzak vade de de saatlik dipten yakaladık hocam özetle bir arkadaş net demiş gün içi zigzag bir tanesi de yakalanınca iyi oluyor ama.yoruyor..
Şimdilik iz süren ile devam net realize kaçırdım stop a etmedi ama hep larda kaldı poz böyle de acayip bir durum long poz..
Genis periyotta boğa da short olacağıma long olurum daha net iz sürer ve stop.olurum emin olun daha kolay ama.is işten geçti 1539 vadeliden beridir durum bu 20000 koymuş adam iddia ediyor Maliyet iyileşti vs ..neyse bize ne milletin pozu dan..
Kimseyi özendirmek amacında değilim ama şuan benim yaptığım gibi yapılsa 20 bu puanın 15 bini net alınıyormuş..
Ben de algı yaratsam mihenk taşı olurmuydum acabaSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kırmızı yanınca haber etsen bari ??,
bakalım kaç daKKa dayanır )..
dostum sen bırak mihenk taşı olmayı para kazanmayı alışkanlık hale getirdiysen senden ricam forum, sosyal medya hiç bir yere ne laf yetiştir nede yaz ben dahil hiç kimse senin cebine beş kuruş koymaz..
Bazen başarılı olmak, para kazanmaktan çok daha önemlidir.
Para kazanarak birkaç şeyi elde edersin, başarılı olursan her şeyi...
Hafta boyu $Ubat shortlarımız genel orti habire kâra geçiyo..
Maliyet iyile$tirip poz arttırıyoruz, kâr kârdır hesabı..
Bu gece yıkılırmı ilgi MalUm hatip de bakalım )..
Bol şans...
Selamlar, iyi trade’ler..
neyse bu kadar yazdık çizdik kopyaladık hata etmişsek af ola
hayırlı akşamlar ...
Delinin kuyuya attığı taşı çıkarmanın en kolay yolu deliyi de kuyuya atmaktır.
Yer İmleri