Sayfa 504/996 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554604 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,025 - 4,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Haber ne kadar güvenilir bilemiyorum. İsminin açıklanmasını istemeyen 4 trader'a dayandırarak devlet bankalarının piyasadan döviz toplayıp açık pozisyonlarını kapattığını yazmış...
    Bireysel dth lar tüm zamanların rekorunu kırıyor,bankalar piyasadan döviz topluyor.Peki bu kadar dövizi satan kim.

2. bakın burada engelliler en ön sırada yazılmış, yakında edevletten bakar söylerim yuzde 40 engelli rapormla devletin beni nereye sıraladığını.Millet de öğrenir gerçekten bu sıralamaya uyuluyor mu? Evet süpriz enabız da hiç bir öncelikli grupta olmadığım yazmakta.Bu nedemek ? tabii engelliler öncelikli dedikte ampülün benimsediği engelli misin abi? ya neyse sokturtmasınlar önceliklerine arkalıklarına.

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Saat 13:20 itibariyle covid 19 asisi yapılanların sayısı 90984’e ulaştı
    Saat 14:00 da hanıma randevu oluşturuldu,sonucu burada paylaşırım.

Bilgi amaçlı güncelleme:saat:13:58 gibi hanıma aşı yapmışlar,işlem sırası şu şekilde olmuştu:e-devlet--e-nabız mail adresi alınıyor,o adres kullanılarak randevu oluşturuluyor ve seri bir şekilde aşılama yapılıyor,görülen aksaklık,herkesin aynı anda mail adresi ve randevu almak istemesi yüzünden sistem ağırlaşması,bulunduğum küçük ilçe için konuşuyorum biraz abartmışlar10 adet poliklinik açmışlar(yatak sayısına göre 5 olmalı) şubatın 11 de mesajla 2 ci aşı için çağıracaklarmış,ayrıca hanımın kuzeni Bursa da özel hastanede sağlıkçı onlarda aşı olmuş.

Şahsi görüşüm,eğer YETERLİ AŞI bulunursa aşılama hızı oldukça yüksek olur diye düşünüyorum,umarım bu beladan bir an evvel kurtuluruz milletçe...
    Son düzenleme : watcher46; 14-01-2021 saat: 14:07.

Yahu şuna, aşı yok desenize.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    bakın burada engelliler en ön sırada yazılmış, yakında edevletten bakar söylerim yuzde 40 engelli rapormla devletin beni nereye sıraladığını.Millet de öğrenir gerçekten bu sıralamaya uyuluyor mu? Evet süpriz enabız da hiç bir öncelikli grupta olmadığım yazmakta.Bu nedemek ? tabii engelliler öncelikli dedikte ampülün benimsediği engelli misin abi? ya neyse sokturtmasınlar önceliklerine arkalıklarına.
    Sayın loner,evet engelliler,sağlıkçılardan sonra 2.ci sırada görülüyor umarım sizde en kısa sürede aşı olursunuz.

https://t24.com.tr/haber/asida-oncel...li-oldu,926513

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Yahu şuna, aşı yok desenize.
    Biz ne yapalım Reha Bey.... listeye göre 16 yaş altı çocukları saymazsak yaklaşık 60 milyon kişi aşılandıktan sonra bana sıra geliyor....

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Biz ne yapalım Reha Bey.... listeye göre 16 yaş altı çocukları saymazsak yaklaşık 60 milyon kişi aşılandıktan sonra bana sıra geliyor....
    Efendim, ben hala işin gırgırında olsam bile, durumun çok vahim olduğunun farkındayım.

Umarım tüm söylediklerim yalan olur, bir an önce gerekli aşı temin edilir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Efendim, ben hala işin gırgırında olsam bile, durumun çok vahim olduğunun farkındayım.

Umarım tüm söylediklerim yalan olur, bir an önce gerekli aşı temin edilir.
    Dunya'da asi var, alacak dolar yok.

Her vefat doviz tasarrufu bunlar icin.

Vekiller bi tamam asilandi mi, tamam, geciniz..!

Sayfa 504/996 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •