Sn. T/A oyak lar duruyormu grafiği bir atsan stc lere bakalım.
Sn. T/A oyak lar duruyormu grafiği bir atsan stc lere bakalım.
Dün bir yerin açılışında CB "enerji" yatırımlarına destekten sözediyordu. Bugünde 2-3 yerde eneri tesisleri açılışı yaptı pazartesi enerji hisselerinde hareket olur kanısındayım YAYLA da 5 dakikalık grafikte güzel bir çıkış yaptı . Gerçi tahtanın durumu nedir tam net bilmiyorum ama yukarıda çok KY kaldığına eminim. Sevgili üstadım YAYLA nın görüntüsü sizin yeni programda nasıl gözüküyor bakma şansımız olur mu rica etsem. Bu arada başlığı takip edenler dostlar biliyorlardır mutlaka yeni takibe başlayan arkadaşlar hataya düşmesin. Aman diyeyim. Bütün şeytanlar orada toplanmışlardır. Dikkatli olun diye not düşeyim. Arada hisse ismi zikretmeyince ratingimiz düşüyor diye düşündüm.![]()
![]()
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Şu an için karşılaştırma ve seçim işleri elle yapılıyor. Daha sonra bunları da tıpkı gruplandırma gibi farklı farklı seçim yöntemleri ile seçebilmenin yollarını araştıracağım...
Burada bize esas lâzım olan gün içi pastadaki Alıcı/Satıcıların işlemleri...
Bu veriyi şu an için otomatik çekemiyorum. Satın almak istesem, veren de yok. Kullanmak istesem, gün ve gün her hisse için kaydetmek imkansıza yakın. Sadece belli hisseler için bunu yapabilirim. Bir yolunu bulmak lâzım.
O nedenle bu bilgi olmadığı için program eksik kalıyor. Gün içinde olan işlemlerin büyük bir kısmı takaslara yansımıyor... Bunu grafik üzerinde gösterebilirsem, kimin ne yaptığı ayân beyân ortaya çıkacaktır...
Şu an için ticari bir oluşum yok. O nedenle verileri kendim için kullanmamın ve sonuçlarını paylaşmamın sakıncası olduğunu sanmıyorum...
Eğer ileride birileri bu işi daha ileriye götürmek isterse o zaman verileri resmen satın almak gerekir...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Bende bunu bakliyatçı zannediyordum
Bu yaylaları yaylıyabilirmiyiz acaba.
Yer İmleri