YAYLA için Takas Grafiği...
Uzaktan yakına doğru 4 grafik ile en büyükleri paylaştım...
5. grafik ise yakın plan en küçüklerin içinden değerlendirmeye değer olanları paylaştım. Çok küçük olanları filtreledim...
İnşaAllah gruplandırma işini tamamlayabilirsem görüntü daha net ve temiz olacaktır...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
yaklaşık yarım saattir takaslara bakıyorum oradan birşey çıkmadı ama AKD ye bakınca başka bir şey yakaladım sanırım. Yakın çekimde Şeker Yatırım şüpheli hareketler içinde
buradan başka çıkarımlar yapmak için günlük AKD ye bakmak gerekecek gün gün
05-10-20 den başlayınca herşey ortaya çıkıyor
sizin takas analizi olmuş![]()
Son düzenleme : selimtogrul; 17-01-2021 saat: 21:56.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
25-10-2020 tarihiden itibaren seker, global, sanko malı çıkışta park ettiği yancılar, tahtayı domine den info yani tahtanın tradecisi ve ağası info . 28-12-2020 de itibaren önce şeker sonra global yavaş yavaş elindeki malı çıkıyor burada. KY ye devrediyorlar tahtadaki 750.000 e yakın malı. daha sonra info yavaş yavaş döne döne elindeki malı azaltıyor. Yakın zamanda ise şeker yine devreye giriyor.ona marbas invest az eşlik ediyor. Alnus kazayla araya girmiş trade etmek istemiş ama elinde kalmış yavaş yavaş çıkmaya çalışıyor. Ahlatçı da bu arada elindeki malı arttırmış. 100.000 altında kimler var acabakesin banka aracı kurumları vardır. Adetsel baz önem arzediyor burada yüzdesel artışlar bizi hataya düşürebilir.
Patron satışları İŞ YATIRIm herhalde çünkü uyanık info paketli olan malın dışında tepesine mal yiyince yönünü değişmiş.
yatırım finans istikrarlı mal alıyor ama çok göze batmadan yapmadan çalışıyor oysa hareketli trade etmiş. Son düşüşte de yükünü çok azaltmamış hala cesaretle mal taşıyor. ilerde başa bela olabilecek mal var mı?
Vakıfı ta diğer ortak satışı olabilir.
GARANTİ kesinlikle park mal. kendilerinden yada satmayacak emin oldukları biri. Hala alıyor.
A1 ilginç onun durumu infoya destek atıyor o satarken alıyor. hemde en olmayacak yerlerde, ama iyi görünüyor
diye düşünüyorum diyeyim de başımıza iş açmayalım![]()
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri