Antalyada şu an halihazirda çalisan 900MW var ve daha önceden antalyadan sökülen 250 MW var, manisadan sökülen 115MW ve urfada 147MW var. Yani kabaca 1400MW lik makine var elde(artık fazlasıyla yetiyordur
). Tabi Gananin cevrimi bu makinelerle mi yapiliyor bilmiyorum(160MW). 3. Ceyrek 4. Ceyrek ne farkeder. 25 yillik anlaşma yapmisiz 2 ay erken veya geç bitse ne olur ? 

Originally Posted by
cido
hocam bildiğim kadarıyla antalyada 300 mw ve manisada140 mw( yanılıyor olabilirim miktarda) ve urfada bir miktar daha pasif halde gücümüz var.. özbekistanda toplam 740 mw için yetmiyor bu miktarlar galiba... gerçi az önce yatırımcı ilişkilerine yazdım bugünkü açıklamayla ilgili kafama takılanları, ama yazdığınızı görünce belki bu konuda bizi aydınlatabilirsiniz diye düşündüm...
ayrıca şu da var. bugün açıklanan buhara santrali için 4. çeyreğe yetişecek diyor, o zaman ilk açıklanan 240 mw taşkent santrali 3. çeyreğe yetişir mi, çünkü 2 ay oldu nerdeyse arsa tahsis edilmesi
Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Yer İmleri