Merhaba,
Fonların içeriğinin olduğu tabloya ulaşamıyorum linkini tekrar atabilir misiniz teşekkürler
Merhaba,
Fonların içeriğinin olduğu tabloya ulaşamıyorum linkini tekrar atabilir misiniz teşekkürler
Katılıyorum, bir de ekşisözlük’teki ‘bir yatırım aracını berberinden taksicinden duyduysan çıkıcan aga’ indikatörü var.
Asla şaşmayan bu indikatöre göre sözlükteki küçük warren buffetların sayısı artıyorsa, ralli devam eder.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın Hellistheothers, önceden konuşulmuştu ama teyit amaçlı soruyorum. Doğru mu yanlış mı bunlar yanıtlarsanız sevinirim:
1) TTE fonunda zaten stopaj yok (o yüzden mart sonuna kadar satıp tekrar almanın manası yok)
2) AFT fonunda durum değişmedi. Stopaj var.
3) GMA ve GBC'de stopaj var (Murat Salar'a twitterden sordum)
4) NNF ne zaman alırsak alalım zaten stopaj yok.
5) TCD ve IPJ fonlarında stopaj var...
vakit bulup yanıtlamanız dileğiyle... selamlar...
hellistheothers cevaplayacak da her şeyde olduğu gibi buradada saçmalık var.Aslında buradaki amaç dövize kaymayı önlemek ama döviz olmayan değişken fonlara stopaj var; içinde çoğu varlık döviz olan fon sepetlerinde stopaj yok.Altın fonlarında stopaj yok ama GBC'de var.Bu arada yazdıkların doğru.
ODV fonunu inceleyen oldu mu? Fon dağılımıyla yıllık gelire ulaşmak zor ama yabancı hisse senetleri mi çok yükseldi acaba?Bu fonu inceleyen olduysa bilmek isterim.
Yer İmleri