Sayfa 563/996 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

TCMB: Bu doğrultuda Kurul, 2021 yılsonu tahmin hedefini dikkate alarak, enflasyonda kalıcı düşüşe ve fiyat istikrarına işaret eden güçlü göstergeler oluşana kadar sıkı para politikası duruşunun kararlılıkla uzun bir müddet sürdürülmesine karar vermiştir

TCMB: Öte yandan, uluslararası emtia fiyatlarındaki gelişmeler, bazı sektörlerde belirginleşen arz kısıtları ile gerçekleştirilen ücret ve yönetilen fiyat ayarlamaları, orta vadeli enflasyon görünümü üzerindeki önemini korumaktadır

TCMB: Gerekmesi durumunda ilave parasal sıkılaşma yapılacaktır.

TCMB: Enflasyonda kalıcı düşüşe ve fiyat istikrarına işaret eden güçlü göstergelerle enflasyonun ana eğilimi ve fiyatlama davranışları göstergeleri, yayılım endeksleri, talep ve maliyet unsurları/enflasyon beklentilerinin tahmin ufku içerisinde hedeflerle uyumu yakından izlenecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Faiz arttırma ve kararın hemen ardından doları da suni bir satışla baskıla ...
    Bu bana 2019 daki günleri hatırlattı...

Aynı kafa devam.. Biri reform mu demişti...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Faiz arttırma ve kararın hemen ardından doları da suni bir satışla baskıla ...

reformmu yapılan tek şey faizle oynamak
    bide bol bol para basmak
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Faiz arttırma ve kararın hemen ardından doları da suni bir satışla baskıla ...

Rezerv biriktirmeye ne zaman başlanacak acaba?

Bu saatten sonra faizleri yükseltme şansları yok.Bütün sektörler kan ağlıyor.2 gündür yukarı gitmesin diye baskılamaya çalışıyorlar.Bu kadar olaydan sonra hala öğrenemediler suni olaylarla bu işler düzelmez.Bırak piyasa bi yerde dengelenir.Böyle yaparak sürekli talebi canlı tutuyorsun.

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Merak ettiğim şey bu şarkı konserin ilk şarkısı mı son şarkısı mı?

7.  Alıntı Originally Posted by hayırlı sabahlar Yazıyı Oku
    Merak ettiğim şey bu şarkı konserin ilk şarkısı mı son şarkısı mı?
    Son sarkisi..

Sayfa 563/996 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •