Originally Posted by Webster Bugun bist cenaze evi gibi degilmi yok be üstadım. TSKB den 2 kademe yaptım.
Originally Posted by regal1 yok be üstadım. TSKB den 2 kademe yaptım. Tskb harici hersey matem havasinda sanki
Originally Posted by Webster Tskb harici hersey matem havasinda sanki bankalar -3 yaptı TSKB +7
Originally Posted by Foçabeyi Tam bir Allahsız tosbaaymış. Sen %6'ya çek malı çak sonra devre kestir şimdi -%4'lerde gezin. Oynak beyim ama sen seversin böyle sürtükleri O para Kolombiya için mazotumuza yetmez oynak beyim. Bir tane ayfon 12 pro mex 512 cigabayt bile alamıyorsun o paraya. ohooo sen de yani oynak beyim. Odabasi bir daha bak odabasi Tavana suriyeah
Kolonya cigerimizi soktu
Fuatim Uzun zamandir bir ev kovaliyordum Ev sahibi ufaktan adim atmaya basladi Bir daha dusunecem dedi Ev alabilirim O durumda aniden cikarim itneden
Originally Posted by Webster Odabasi bir daha bak odabasi Tavana suriyeah Tavana kitlerse şakkadanak bütün lotları boşalt. Şaaakk diye. Şaşırsın bi ne oluyor desin. Sonra şaaak ikici bir satış yaptın mı çil yavrusu gibi dağılırlar oynak beyim
Originally Posted by Webster Kolonya cigerimizi soktu Kolonya tavana gidiyeahh. Bi serinlik geliyeah. Cigerimizi soğutuyeah.
Forum Rules
Yer İmleri