GARAN_ 9.47 kilit rakamı almaları elbette çok olumlu. buna göre piyasaya bende olumlu bakıyorum. biraz daha sıkıştırabilirler ama olsun 9.47 geçilmesi bana bir işaret
GARAN_ 9.47 kilit rakamı almaları elbette çok olumlu. buna göre piyasaya bende olumlu bakıyorum. biraz daha sıkıştırabilirler ama olsun 9.47 geçilmesi bana bir işaret
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
oyun pozisyona göre anlık değişebiliyor. buna göre ykbnk 3.14 e kadar gelen alımlar tepki dememi geri alıyorum ve alım alımdır diyorum. tabiki 3.14 geçilmesi roketleri çalıştırır. buna ısınma hareketleri diyelim
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
garan ve ykbnk yorumladığım düşünülmesin. ben garan ve ykbnk baz alarak piyasa yorumluyorum. söylemesi ayıptır ikisinin direksiyonunu iyide kullanırım. ne yapayım tevazu mu göstermeliyim? bizim orda ona maymunluk yapmak deniyor. yada kendini beğenmişlik...
birde örnek vereyimmi? iyi takip et ama çuval ağzı açma.. ykbnk 3.07 direnç geçilirse piyasa yukarı fişeklemeye devam edecek
Tebrikler . Endeks sizin belirttiğiniz gibi bankalarla uyumlu hareket ediyor . Ölümü gösterip sıtmaya razı ettiriyor ): ):
Yer İmleri