Sayfa 588/1004 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Şef senin bakışın doğru ..zamanlama yanlış oldu..
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende bunu diyorum, sürekli kavga sürekli tartışma gereksiz şeyler bunlar. kazanan her zaman haklıdır.
    bugün zopayı yedik
    pala evire çevire dövdü
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. S&P: 2021'de gelişmekte olan piyasalarda not indirimleri olası

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), ABD ve AB'deki tahvil alım programlarının bu yıl gelişmiş ekonomilerin kredi notlarını koruyacağını ancak yoksul ülkelerin aynı kaderi paylaşmayabileceğini duyurdu.

S&P'den yapılan açıklamada, Avrupa Merkez Bankası (ECB), ABD Merkez Bankası (Fed) ve diğer büyük merkez bankalarının tahvil alım programlarının, bu yıl gelişmiş ülkelerin kredi notlarının korunmasına yardımcı olacağı belirtildi.

Açıklamada, G7 ülkelerinin borçlarının GSYH'lerine oranın 2019'a kıyasla 23 puan yükselmesine karşın şimdilik bu artışın reytinglerin düşürülmesine neden olmayacağı kaydedildi.

S&P'nin son bir yılda Afrika'da 8, Orta Doğu'da 5, Güney ve Orta Amerika ile Karayipler'de toplam 11 ülkenin kredi notunu düşürdüğü hatırlatılan açıklamada, gelecek dönemde gelişmekte olan ülkelerde daha çok not indirimi beklendiği belirtildi.

Açıklamada, halen 16 gelişmekte olan ülkenin kredi notu görünümünün negatif seviyede olduğu, bu ülkelerin görünümlerinin bir not indirimi ile karşı karşıya gelebileceği aktarıldı.

Açıklamada, Brezilya ve Güney Afrika'nın, hızla artan borç seviyeleri nedeniyle 2023'e kadar istikrar kazanmasının beklenmediği de kaydedildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

3. Saatlikte ise 500 üssel civarlarına gelmiş. 2019 Ocak düşüşünün nasıl gerçekleştiği grafiğin başında. Kabaca 500 üssel civarları destek, 200 üssel civarları direnç olarak bakılabilir bir süre, anlamlı bir şekilde kırmadıkça.

4.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Bugün shortta sanırım birilerinin donlarına kadar aldım birkaç hisse vadelisi tahtasında.Kar ettiğim paramı da serbest teminat üstünden çekip aynı bıraktım mis gibi. Biraz dinlenip paraları çatır çatır yiyelim madem.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sizin kazancınız bir başkasının kaybı. Kaybı olanlar buraları okuyup kırılabilirler. Hayırlı olsun kazancınız.

5. Yalnız varya, helal olsun, Bofa tek başına ne isterse onu yapıyor, bir babayiğit elinden alamıyor dümeni, hem ekside hem artıda
    Bofa ne derse o. Nerede benim güzel ülkemin bağımsız ekonomisi, ve borsası

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

6.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Reis 1513 1539 bist fiyatından bubyana kadar long diye yazdık o ozamandan beridir short 4 yeni zirve tazeledi falan ..sen bizi görme onu gör.. yapmayın böyle.. bakınız eski topige bu arkadas 20000 yedi..

Sende haklısın,tebrik ediyorum.

7. İşte yorum budur..
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Dolar bazlı x100 endekste bugün bollinger orta aşağıya geçildi. Ancak geçiş hacimsiz demeyeyim de diğer günlere göre hacmi düşük diyeyim. Pull back beklentim var 2 dolar üstü kalındıkça.

8. Derdim o değil sindomad olsun ven olayım vs vs egolu ve yanlış anlaşılıyor uz ne dedik emare ve bu düşüş emraesini de kabul ettik durum bu yani..bir sürü insanı bu hale getirip bize ters algı yaratıyor vs..neyse biz netiz elimiz de ki sistem ne derse o
     Alıntı Originally Posted by Kostak Yazıyı Oku
    Sende haklısın,tebrik ediyorum.

Sayfa 588/1004 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •