Sayfa 32/427 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 249 - 256 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1. Bugün tavan umudum vardı ama yalancı çıkardı.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

2. 19 üstüne attırmamak için yırttı kendini kitapsız
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    19 üstüne attırmamak için yırttı kendini kitapsız
    Tam da 19 lar destek yapması gerekirken direnç oldu yahu, tahtacı sıyırdı iyice.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    işine bak, hissenin kaç ederini sana danışan mi var?
    çelişkiler içindeki mantık ne yaparsan yap kime ne...
    doğru akıllı adamlarla işin olmadığı için hep böyle buralarda debelenip duracaksın.sadece bugün deva alkime yüzde 5 fark attı.6 ay sonra sana bu dediklerini kapak yapacağım sn.çok bilmiş

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Tam da 19 lar destek yapması gerekirken direnç oldu yahu, tahtacı sıyırdı iyice.
    İki ihtimal var alka dan vuracak tokatı o yüzden alkimi baskılıyor sonra alkime yüklenecek. Ya da harbiden arkadaşın yazdığı gibi beceriksiz alkim kalitesinde kağıdı spek kağıdı gibi gösterdi patronu yalancı yaptı belki şikayet konusu bile olabilir. Hepsine rağmen ben yola devam diyorum güneş balçıkla sıvanmaz zaten yeterince kazandık alkimden giden de tahtacıya hamam parası olsun

6.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    doğru akıllı adamlarla işin olmadığı için hep böyle buralarda debelenip duracaksın.sadece bugün deva alkime yüzde 5 fark attı.6 ay sonra sana bu dediklerini kapak yapacağım sn.çok bilmiş
    çok şükür senin gibi düşünüyorum, Alkım gitmesin çok dert etmiyorum sen git deva da her nerede kazanıyorsan kazan , kazan Ama bir gün Alkimi yüceltirken ertesi gün yermenin mantığı nedir?
    ben diyorum 2021 yılında +/- 10 ve 215 mil kar gelir sen daha da yükselterek 235 diyorsun , Alkimi övüyorsun, piyasa çökerken bu sefer Alkime veryansin ediyorsun, bu çelişkili ruh haletini duzeltmen gerekmiyor mu? sana 235 değerine nasıl ulaştın bilgini önemsiyorum diyorum,
    sen 235 gelse fk şu olur bu olur mantıksız mantıksız mesajlar yazıyorsun, yoksa siz sürekli üstten satıp dipten almak için forumlara yazan cizenlermisiniz?

benim Alkimlerim satilmayacak , duracak... 3 tane farklı hissem daha var... realize ettiklerimi de buraya aktaracağım. varmi seni rahatsiz eden bir durum?
    Allah yolunu açık etsin git çok kazan gözü olanın kendi adıma gözü çıksın. kapagida kendine yap başkalarının umurunda değilsin. en nihayetinde biraz daha tutarli bir insan olmya bak.

Duhul
    Mar 2020
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    632
    Ya Deva da Alkim de karlı büyüyen beklentileri yüksek olan güzel hisseler
    hepsi gitsin herkes kazansın, birbirleriyle yarıştırmaya birini karalayıp diğerini kötülemeye gerek yok
    her ikisinin de sektörleri yapısı karakteri farklı, karşılaştırılması bile doğru değil bence

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,047
    P.S. yatirimi baslamis
    Yönetim kurulu baskani 3 ceyrekte üretime baslayacagiz diyor
    Satilik Alkim yok

isteyene Alka veririm
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin