Bugün tavan umudum vardı ama yalancı çıkardı.
Bugün tavan umudum vardı ama yalancı çıkardı.
Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
19 üstüne attırmamak için yırttı kendini kitapsız
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
İki ihtimal var alka dan vuracak tokatı o yüzden alkimi baskılıyor sonra alkime yüklenecek. Ya da harbiden arkadaşın yazdığı gibi beceriksiz alkim kalitesinde kağıdı spek kağıdı gibi gösterdi patronu yalancı yaptı belki şikayet konusu bile olabilir. Hepsine rağmen ben yola devam diyorum güneş balçıkla sıvanmaz zaten yeterince kazandık alkimden giden de tahtacıya hamam parası olsun
çok şükür senin gibi düşünüyorum, Alkım gitmesin çok dert etmiyorum sen git deva da her nerede kazanıyorsan kazan , kazan Ama bir gün Alkimi yüceltirken ertesi gün yermenin mantığı nedir?
ben diyorum 2021 yılında +/- 10 ve 215 mil kar gelir sen daha da yükselterek 235 diyorsun , Alkimi övüyorsun, piyasa çökerken bu sefer Alkime veryansin ediyorsun, bu çelişkili ruh haletini duzeltmen gerekmiyor mu? sana 235 değerine nasıl ulaştın bilgini önemsiyorum diyorum,
sen 235 gelse fk şu olur bu olur mantıksız mantıksız mesajlar yazıyorsun, yoksa siz sürekli üstten satıp dipten almak için forumlara yazan cizenlermisiniz?
benim Alkimlerim satilmayacak , duracak... 3 tane farklı hissem daha var... realize ettiklerimi de buraya aktaracağım. varmi seni rahatsiz eden bir durum?
Allah yolunu açık etsin git çok kazan gözü olanın kendi adıma gözü çıksın. kapagida kendine yap başkalarının umurunda değilsin. en nihayetinde biraz daha tutarli bir insan olmya bak.
Ya Deva da Alkim de karlı büyüyen beklentileri yüksek olan güzel hisseler
hepsi gitsin herkes kazansın, birbirleriyle yarıştırmaya birini karalayıp diğerini kötülemeye gerek yok
her ikisinin de sektörleri yapısı karakteri farklı, karşılaştırılması bile doğru değil bence
P.S. yatirimi baslamis
Yönetim kurulu baskani 3 ceyrekte üretime baslayacagiz diyor
Satilik Alkim yok![]()
isteyene Alka veririm![]()
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer İmleri