markette dikkatimi çekiyor özellikle sıvı yağ fiyatları resmen uçtu abicim...süt ve süt ürünleri yine öyle...1 lt sızma zeytinyağı 40-45 tl civarı, 1 lt ayçiçek yağı 17-18 tl civarı, günlük süt 8-9 tl şaka gibi...hayır olsun üretici de kazansın eyvallah ama vatandaş bunu hangi gelirle alacak? sıkıntı orada...halkın alım gücü yüksek olur sorun olmaz...maaşlar yüksek olur eyvallah...insanlar kıt kanaat yaşıyor bu ülkede (kaymak tabakayı v.s. geçelim)...
Erdoğan: (Gıda fiyatları artışı) Esnaflarımıza sesleniyorum, bu süreci böyle devam ettirirseniz, çok ağır cezalar sizi bulabilir
Tkfen de bıktırdı beni, her gün sövüyorum. 2 haftadır en yüklü işlem yaptığım tahta ama zar zor tırtıklıyoruz işte, neyse ki yan hisselerim gittide onlarla moral buluyoruz. Her yerden basıyor. Trende girdi diyosun, lak terse hareket yapıyo, direnç kırdı satmiyim diyorsun, çat hemen aşağı veriyor. Rezalet...
Ortalamamı 10 altına çekince, bırakıcam uzun vade. 25-30TL arası gelsin alsın benden :P
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer İmleri