Sayfa 36/427 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 281 - 288 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

Alıntı Originally Posted by fatihsrky Yazıyı Oku
    Yön yukarı dediğimde gerçekten olması gereken yukarıydı. Alkanın yörüngesinde. Alkada kesiciye girdi, endeksde evlere şenlik. Hal böyle oluncada aşşağı kesti. Bu olasılıklarla doğal olarak güven vermedi. Olumsuzluklara rağmen iyi yerde olduğumuzu düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı. Herşey yolunda gitseydi kısa vadede 22 leri görebilirdik.
    Dünyada finansal karışıklık var, herkes tetikte, düşüş beklentisi yüksek, piyasalarda aşırı tedirginlik var. Otomatik olarak by ler krediliyle borsada yatırım yaptıklarından düşüşe yakalanmamak ve fazla para kaybetmemek için hisseleri satmak zorunda kalıyorlar. Her zaman beklentiler gerçekleşmiyor. Ben de maalesef hisselerimin % 60 nı satmak zorunda kaldım. Saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Dünyada finansal karışıklık var, herkes tetikte, düşüş beklentisi yüksek, piyasalarda aşırı tedirginlik var. Otomatik olarak by ler krediliyle borsada yatırım yaptıklarından düşüşe yakalanmamak ve fazla para kaybetmemek için hisseleri satmak zorunda kalıyorlar. Her zaman beklentiler gerçekleşmiyor. Ben de maalesef hisselerimin % 60 nı satmak zorunda kaldım. Saygılar.
    Üzüldüm sayın yak. Daha iyi olmasını temenni ederim.

6. Sodaş ile birleşerek mineral kaynaklarda ve girişimlerde güç birliği oluşturabilir

Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Sodaş ile birleşerek mineral kaynaklarda ve girişimlerde güç birliği oluşturabilir
    Sodaş bağlı ortaklık yada iştirak değil ki nasıl birleşsin?

Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Sodaş bağlı ortaklık yada iştirak değil ki nasıl birleşsin?
    Kora Holdingin şirketleri olduğu için birleşme olabilir. Holding isterse neden olmasın.

Sayfa 36/427 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •