Originally Posted by
Maydonozcu Kamil
Hepiniz böyleyseniz işiniz çok zor. Allah yardımcınız olsun. Bol kazançlar üstadım.
biz hepimiz böyleyiz
şaka bi yana hocam üstad müstad değilim. kendi çapında bir ky yim. şunu canı gönülden söylüyorum ki; bilgi-tecrübe olarak da ekstre olarak da benden çok daha üstad olduğunuzu düşünüyorum.
burada hiç kimse piyasa düşmez demiyor, piyasa düşerse turgg düşmez demiyor. mesela kendi adıma turgg harici hissem olsa ; geçen hafta çoğunu çıkmış olurdum.daha önce de söyledim bu görüşümü. bu da düşebilir. burda hepimiz bunu biliyoruz,neler gördük bu hissede. ama orsa olayı biraz emniyet kemeri benim gözümde (tabii bi miktar düşüş riskini göze alarak )
ama imar geçer mi ,arsa veya şirket toptan satılır mı , proje gelir mi vsvs? hiçbirini bilmiyorum, sadece kendi çapımda analiz yapıp beklemeyi seçiyorum bi süre daha.tekrar edeyim her ne kadar beklemeyi seçiyorum desem de ; ekran karşısında sağlıksız karar verip bi anda sata da bilirim. ekran ilüzyonunu siz benden daha iyi bilirsiniz.
ama size şunu sorayım ;mesela şirket toptan satıldı ve bir çağrı fiyatı oluştu diyelim değerleme sonuçlarında ? borsa 100 bin altına bile inse o çağrı fiyatından aşağı görür mü bu hisse ?
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Yer İmleri