Sayfa 549/900 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon
Arama sonucu : 7198 madde; 4,385 - 4,392 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. İyimser yondeyim.
    Hissede henüz coşku yok .Coşku olursa kademe kademe satılır.
    Ben bekleyeceğim.Dedim ya hissikablevuku.
    Şu seviyeler benim için dip seviyeler.Basjasi için zirve olabilir.
    Buradaki yazıları iyi analiz edin.Bazi arkadaşlar önemli gösterge olabilir .

Alıntı Originally Posted by Barsisaanata Yazıyı Oku
    İyimser yondeyim.
    Hissede henüz coşku yok .Coşku olursa kademe kademe satılır.
    Ben bekleyeceğim.Dedim ya hissikablevuku.
    Şu seviyeler benim için dip seviyeler.Basjasi için zirve olabilir.
    Buradaki yazıları iyi analiz edin.Bazi arkadaşlar önemli gösterge olabilir .
    Vallaha sayın paydaşım, bizim maliyet sıfıra yakın ama 195den maliyetlenen yatırımcıdan daha tedirginiz sanki. Önceden umursamadan bekliyorduk ve sanki daha kolaydı, şimdi karar vermek gerekecek ve bu zor geliyor. Sanki sevdiğinden ayrılacak gibi...

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Bir de şu var yeni olarak. Belki patron projeyi kendisi yapar ... tarladan arsaya... arsadan projeye... projeden GYO giden bir yol da açabilir bu.

Hayırlara vesile olsun diyelim... sabırlarla...

https://m.haberturk.com/son-dakika-h...du-2955835-amp

4.  Alıntı Originally Posted by relax42 Yazıyı Oku
    Vallaha sayın paydaşım, bizim maliyet sıfıra yakın ama 195den maliyetlenen yatırımcıdan daha tedirginiz sanki. Önceden umursamadan bekliyorduk ve sanki daha kolaydı, şimdi karar vermek gerekecek ve bu zor geliyor. Sanki sevdiğinden ayrılacak gibi...

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sn paydaş,
    O dan 1 e ulaşmak için cebelkesiyorduk.
    Şimdi 90 dan 1O0 ulaşmak bize zor geliyor.Borsa birinci öncelik psikoloji işidir.Saglam psikoloji olacak.
    Ekranı sürekli takip etmek moral bozabilir.
    Algoritmalar.Robotlara karşı işimiz çok zor.
    Onları sabır cozer

5.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    anlamadım dememiş ki.. yanii ?? eeee ?? demişş.. ben olayı başından beri takip eden birisiyim.
    ben de sorayımm yaniii ? eeee ?? bizimle ne ilgisi var .turgg ile ne ilgisi var ??

hadi orda zor duruma düşen fonlardan birinin elinde bist 30 hisseleri varsa onları satmak istedi diyelim. bistedüşüs geldi diyelim. hadi turgg yi de etkiledi diyelim. imar çıkarsa, hadi bi de bilemeyiz ama şirket proje açıklarsa falan bu olayın bize çok etkisi olur mu sizce ??
    Hepiniz böyleyseniz işiniz çok zor. Allah yardımcınız olsun. Bol kazançlar üstadım.

6.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Hepiniz böyleyseniz işiniz çok zor. Allah yardımcınız olsun. Bol kazançlar üstadım.
    Kamil Abi şuraya dürüstce fikrini yazarmısın Abi robotlar senin mi hedefin nedir.. 300..500diyenlere ne diyoson...

ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    biz hepimiz böyleyiz şaka bi yana hocam üstad müstad değilim. kendi çapında bir ky yim. şunu canı gönülden söylüyorum ki; bilgi-tecrübe olarak da ekstre olarak da benden çok daha üstad olduğunuzu düşünüyorum.
    burada hiç kimse piyasa düşmez demiyor, piyasa düşerse turgg düşmez demiyor. mesela kendi adıma turgg harici hissem olsa ; geçen hafta çoğunu çıkmış olurdum.daha önce de söyledim bu görüşümü. bu da düşebilir. burda hepimiz bunu biliyoruz,neler gördük bu hissede. ama orsa olayı biraz emniyet kemeri benim gözümde (tabii bi miktar düşüş riskini göze alarak )

ama imar geçer mi ,arsa veya şirket toptan satılır mı , proje gelir mi vsvs? hiçbirini bilmiyorum, sadece kendi çapımda analiz yapıp beklemeyi seçiyorum bi süre daha.tekrar edeyim her ne kadar beklemeyi seçiyorum desem de ; ekran karşısında sağlıksız karar verip bi anda sata da bilirim. ekran ilüzyonunu siz benden daha iyi bilirsiniz.

ama size şunu sorayım ;mesela şirket toptan satıldı ve bir çağrı fiyatı oluştu diyelim değerleme sonuçlarında ? borsa 100 bin altına bile inse o çağrı fiyatından aşağı görür mü bu hisse ?
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

8.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Kamil Abi şuraya dürüstce fikrini yazarmısın Abi robotlar senin mi hedefin nedir.. 300..500diyenlere ne diyoson...
    Benim değil, hepimizin yani burada işlem yapan herkesin. Yapmayanlar seyirci koltuğunda maçı izleyecekler ve sonuca göre sevinecek ya da üzülecekler. Çünkü onlar seyirci hem de online yani statta bile değiller; yani alkış, bağırma, çağırma, tezahürat vs ile futbolculara etki edecek bir katkıları yok.

Daha açık söylemek gerekirse bu bir sistem, nedir sistem dersen açığa satışı olmayan bir hissede tek şekilde para kazanabilirsin yukarı sürerek. Bu mesajın hiç bir anlamı yok, sadece bilgi.

Sayfa 549/900 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •