Sayfa 16/21 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
Arama sonucu : 164 madde; 121 - 128 arası.

Konu: GARAN destek ve direnç

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bugün gerçekten terlettiler.. ama bankalarda hiç bir sorun yaşanmamasına rağmen satılcılı gösterek kapatmasını ve endekslerdeki güçlü satışların ciddi olmadığını düşünmeme neden oldu.. p.tesi gün uyduruk bir haberler piyasayı ters köşe bile yapabilirler. nasıl bir habermi? o.ooo.. onlarda öyle eksoz varken onlarcasını bulurlar. sonuç olarak bugünden itibaren piyasaya olumlu yansıtılarak düşecek her haber şhort kalanların terse yatmasına neden olabilir...
    cuma gün akşam yangının devam edeceğini söyleyerek felaket senaryoları yazanlar, şimdi amerikan piyasasındaki yükselişi gördükten sonra doksan derece kıvırtarak piyasa düşüncelerini açıklıyorlar
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    cuma gün akşam yangının devam edeceğini söyleyerek felaket senaryoları yazanlar, şimdi amerikan piyasasındaki yükselişi gördükten sonra doksan derece kıvırtarak piyasa düşüncelerini açıklıyorlar
    [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

yine kafaları anvele ettiler ama 30 endeksine bakıyorum bi sıkıntı yok şimdilik
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

GARAN_ dirençler ilk etapta 9.45 ve daha sonra 9.49

bugün bu görüntüye göre ara, ara, gidiyor diye heyecan yaratacak olsada çok sıkıcı ve gıcık bir piyasa olur

şu ana kadar ben bu işten valla bişey anlamadım

7. Bankalar ne uyuz cıktı gecen seneden beri mıymıntı.eğer 1700 e çıkış olcakta bu bankalarla olmassa eyvah eyvah

Alıntı Originally Posted by seaside75 Yazıyı Oku
    Bankalar ne uyuz cıktı gecen seneden beri mıymıntı.eğer 1700 e çıkış olcakta bu bankalarla olmassa eyvah eyvah
    yok o kadarda uyuz değillerde henüz potaya giremediler. bende zaten orada takılı kaldım

Sayfa 16/21 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •