Sayfa 44/427 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 345 - 352 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,047
     Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn Dvk psh
    mahmut çiftçi toplu olarak vermişti ama bir ayrıntı yakalamıştı aslında iki...biri SODAŞ ile ilgili idi diğeri de ortak satışları.... ama hissede Yaşar erdinç ile birlikte takip etmeye devam ederim ve öğrenmeye çalışırım. burada yazanları da okumaya faydalanmaya çalışıyorum... asıl son zamanların rahatsızlık veren unsurları beni tedirgin etti muhtemelen bunları anlamışsınızdır...
    verdiğim rahatsızlık için üzgünüm ...
    Sn tövbekar,
    Ortak satışları her daim oldu bu hissede ve Alkada,
    Alka 4 iken satış yaptilar 20 tl gördü v.s. 5 katı çıkmış
    Bazen bu tip satışlara takılmamak lazım, kısa vadeci degilseniz
    birileri gelip fiyatı yüksek der , birisi gelir bunu satip digerini alacağım daha çok kazanirdim v.s.
    Alternatif maliyet diye bir unsur var , yani aldığınız her ne olursa olusun bir alternatifi vardir ,
    Kimisi burdakilerine goy goy der kimisi spek adamı der kimisi hanutçu der ,
    Elinizdeki hissenin degerini bilip yatirim yapip bekleyince piyasa bakışı der gecersiniz.
    Bol Kazanç olsun
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

2. Arkadaşlar şu an için hissenin fiyatı ucuz değil aşırı pahalıda değil.
    Piyasa değeri Şu an 2.733 Mlr, (Fk oranı 16) 2021 sene sonunda Ps yatırımınıda dikkate alırsak son çeyrek bilançoya etki eder bence.
    250 Mly kar olası gözüküyor, ve 2021 karı ile şirket Fk sı 10-11 lerde şu anki piyasa değeri itibarı ile.
    Yani 2021 Senesi bence şimdiden fiyatlanmış durumda.
    Sonrası ne olur bilemem 2022 ve sonrası için Fiyat yükseleceği yüksek ihtimal gibi gözüküyor.
    Velakin şu an için erken gibi geldi bana yada yanıltırlar bilemem,
    Ama şu anki piyasa değeri 2021 senesi sonundaki kar oranı ile orantılı olarak fk oranı 10-11 lerde olacak gibi duruyor.
    Buda şu anda ucuz olmadığı anlamını taşır...
    Uzun vade almak İsteyen 3-6 Yıl için bir şey diyemem tabiki.

3.  Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    Arkadaşlar şu an için hissenin fiyatı ucuz değil aşırı pahalıda değil.
    Piyasa değeri Şu an 2.733 Mlr, (Fk oranı 16) 2021 sene sonunda Ps yatırımınıda dikkate alırsak son çeyrek bilançoya etki eder bence.
    250 Mly kar olası gözüküyor, ve 2021 karı ile şirket Fk sı 10-11 lerde şu anki piyasa değeri itibarı ile.
    Yani 2021 Senesi bence şimdiden fiyatlanmış durumda.
    Sonrası ne olur bilemem 2022 ve sonrası için Fiyat yükseleceği yüksek ihtimal gibi gözüküyor.
    Velakin şu an için erken gibi geldi bana yada yanıltırlar bilemem,
    Ama şu anki piyasa değeri 2021 senesi sonundaki kar oranı ile orantılı olarak fk oranı 10-11 lerde olacak gibi duruyor.
    Buda şu anda ucuz olmadığı anlamını taşır...
    Uzun vade almak İsteyen 3-6 Yıl için bir şey diyemem tabiki.
    Buna göre durumumuz hiç iç açıcı değil ?
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

4.  Alıntı Originally Posted by fatihsrky Yazıyı Oku
    Buna göre durumumuz hiç iç açıcı değil ?
    İç karartıcıda değil Sayın Fatih ne pahalı ne ucuz bana göre Aşağı marj fazla yok gibi.
    Ama hareket içinde sanki erken gibi geldi bana.

5.  Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    İç karartıcıda değil Sayın Fatih ne pahalı ne ucuz bana göre Aşağı marj fazla yok gibi.
    Ama hareket içinde sanki erken gibi geldi bana.
    Teşekürler sayın fLameng,

Aralık sonunda 14 lerden hareketlendik ocak sonlara doğruda zirveye ulaştık. Bir ay gibi bir sürede ortalama 4 lira yükseldik. 14 lira seviyelerinde ikende pahalı diyenler vardı bu senede. 14 lerden burayakadar al satcılar yüksek miktarda paralar kazandılar. Nekadarda şikayet etsem şuanki durumundan memnunum. 21 lerin üstünde yataya geçseydi daha memnun olurdum. Belkide alkanın etkisi buna mani oldu. Alkada pek hacim yok, gözü hala aşşağıda. O halde 21 lerin üstünde buluyor olsaydı piyasanın gözünde aşırı pahalı olacaktı ve aşşağıya dahamı sert tepki verirdi ? Bu olmasını istemediğimiz birşey.

Dönüşü teyit ettiğini düşünüyorum. YTD
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

Bu fiyatlara gore 2021 yili icin %30-40 potansiyel var dahasi gelismelere bagli...ytd

7.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Bu fiyatlara gore 2021 yili icin %30-40 potansiyel var dahasi gelismelere bagli...ytd
    2021 Yılı net kar Öngörünüz nedir tahmini neye göre hesapladınız potansiyelini ?

8. Hadi canım benim kitle tavana. Çok nazlı.

Sayfa 44/427 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •