Sayfa 1061/1078 İlkİlk ... 6156196110111051105910601061106210631071 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 8,481 - 8,488 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    gel böyle gel. kahve söledim
    Afiyet olsun, Malum Geçici Vergi, Bilanço dönemi, Sonrasında bol bol görüşürüz inşaallah....
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Ula Vosbaga ne adamsın yaaa. pamuk gibi adamın kalbini kırdın. Napçaz şimdi. hee naaapçaz. sil mesajları bari de ayıp olmasın izcanıma
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

3.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Ula Vosbaga ne adamsın yaaa. pamuk gibi adamın kalbini kırdın. Napçaz şimdi. hee naaapçaz. sil mesajları
    Yahu mesaj nasil siliniyor du deneyim😊 yahu neyse kahve alayim selim abey buyur biri iźci abeye biri sana biride dandan abiye ☕☕☕

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    sayısal loto çekilişi ni seda Sayan dan almışlar survivor içinde ALP KIRŞAN sunacak. Parayı bulan beni arasın. ankara beni bul. Ara beni ankara
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Forumda tanıdığım biri 2 Milyon TL üzeri batırmış, Uçan kuşa borcu var muhtemelen. Aynı durumlara rahatlıkla düşebiliriz. Düşmez, kalkmaz sadece Allah...Rabbbim onu da, hepimizi de, korusun inşaallah...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Yahu mesaj nasil siliniyor du deneyim�� yahu neyse kahve alayim selim abey buyur biri iźci abeye biri sana biride dandan abiye ☕☕☕
    Sıkıntı yok, Rahat olun...

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Forumda tanıdığım biri 2 Milyon TL üzeri batırmış, Uçan kuşa borcu var muhtemelen. Aynı durumlara rahatlıkla düşebiliriz. Düşmez, kalkmaz sadece Allah...Rabbbim onu da, hepimizi de, korusun inşaallah...
    Kusura bakma izci abey aynen allah yardimcisi olsun ☕

8.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Amin Amin.

Sayfa 1061/1078 İlkİlk ... 6156196110111051105910601061106210631071 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •