Sevgli nilkiz,
Aşağı yukarı burada yani başlığı takip eden herkes bi poz açık, bekler durumda. mesela açık poz da eksiye düşünce konuya bakış açısı farklı, poz artıya dönünce farklı olabiliyor. Bu durum yanlış anlamayın sizin üzerinizden örneklem yapıyorum. Bazen çok neşeli yada bazen çok... nası desem inciniyor insan. hani video da hasan abi var ya seyrettiniz o videoyu psikoloğa giden hasan abi. Aynen durum öyle oluyor. Ama asıl mesele bu poz değişimlerindeki artı ve eksiyle nasıl başa çıkabildiğiniz gerçekliği.
İzcan ın aslında size demedi ama siz öyle anladınız. etik manada, çok kısa bir süre içinde yüklü bir para kaybı yaşayan birinin ruh halini betimlemeye çalıştı.üstüne olaylar magazin . Bilmem anlatabildim mi. Bizde bunu yıllardır yaşayan insanlar olarak her gün o uçurumun kıyısına gidip gidip dönüyoruz. siz sağlam temeli olan taş gibi firmalara yatırım yapıyorsunuz. Küreselci diye tanımlanan kitle başka bir yatırım mantığına sahip, hem trader olup hem yatırımcılığı yapmaya çalışanın maceraları farklı . çeşitliliği görebiliyor musunuz? Dolayısıyla bir an algıda seçicilik oluşuyor.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri