Sayfa 1073/1078 İlkİlk ... 735739731023106310711072107310741075 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 8,577 - 8,584 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Valla darılmayın ama ben şikayetçiyim bu 2020 Mart ayında gelen tayfadan. Abi adamlar alışmış her gün tavan tavan giden hisse bekliyor. Dolapta da lokum var. Cevizli ister misiniz? Yahu adam 0.01 kademeye mal çıkıyor nasıl başedeceksin bununla.Ateşten gömlek giymiş sanki. Aldığını 2 üst kademeye satıyor eee. sonra alan adam napçak bunu. Yani sözüm size değil tabi GP abi de biraz oturup düşünmek lazım. Nasıl olmalı yada nasıl olacak bu işler. 2-3 gün mal taşımıyor adam abi. 4 kademe düşüncede veryansın ediyor.

hangisi abi. Sabahtan beri bi sürü yere girdim çıktım

Haklısın.Ben uzun vadeciyim.Şirket batmazsa sorun yok.Eski sevgililerden geri dönen olmadı.
    Yaşarbank,sbah,çeaş,kepez)

Sabırla koruk şarap olur)

2.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Valla darılmayın ama ben şikayetçiyim bu 2020 Mart ayında gelen tayfadan. Abi adamlar alışmış her gün tavan tavan giden hisse bekliyor. Dolapta da lokum var. Cevizli ister misiniz? Yahu adam 0.01 kademeye mal çıkıyor nasıl başedeceksin bununla.Ateşten gömlek giymiş sanki. Aldığını 2 üst kademeye satıyor eee. sonra alan adam napçak bunu. Yani sözüm size değil tabi GP abi de biraz oturup düşünmek lazım. Nasıl olmalı yada nasıl olacak bu işler. 2-3 gün mal taşımıyor adam abi. 4 kademe düşüncede veryansın ediyor.

hangisi abi. Sabahtan beri bi sürü yere girdim çıktım
    Oyak Oyak

Bana 1-2 saat müsâde...

Dükkana gidip geleceğim...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Haklısın.Ben uzun vadeciyim.Şirket batmazsa sorun yok.Eski sevgililerden geri dönen olmadı.
    Yaşarbank,sbah,çeaş,kepez)

Sabırla koruk şarap olur)
    Haa bak bu ayrı bir konu abi. Ama bana kalırsa EROL AKSOY a bu dönem bişi olmaz. Niye olmaz çünkü daha önceki dönemin acısını çıkardılar tv radyo yu elinden aldılar.Banka ya bişi olmadı sanırım o duruyor. ama Allah var. adam işine sahip çıkıyor. Asıl mesele ne biliyor musun abi. Dürüst patron.
    Patron dürüstse sorun yok. bugün olmadı mı. yarın olur. olmadı mı ertesi gün olur. Olmadı mı. ertesi gün olur ama mutlaka olur. bana kalırsa Yani benim açımdan o firmanın ederi en az 50 tl. Ben bunun aynısı 3 sene önce GEDZA başlığında söyledimde bana etmedikleri laf kalmadı . yok pazarlıyormuşum yok firmanın paralı elemanıy mışım. ohhho bi sürü laf. Bak GEDZA kaç para şimdi? hadi git al. Alabilir misin ? Var mı o yürek o para.. Bende yok. Bu şirketinde ederi en az 50 tl bana kalırsa.. sebepleri tek tek yazarımda burası onun yeri değil. Sonra adımız çıkacak dokuza inmeyecek sekize boşver abi. Sen en iyisini bilirsin. 2026 diyorsun bende 50 tl diyorum. zaman gösterecek kim haklı ....
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Oyak Oyak
    100.000 binlik çekeyim mi kademeden salaklaşsın

6. Arka sayfaya bi graf atmıştım ona bulaşma bari.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    100.000 binlik çekeyim mi kademeden salaklaşsın
    sona bassın tahtayı tabana

Patron hemen geçer ekran başına düşen armutları toplayamaya başlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    KOZA mı ? abi sen beni ne sanıyon yaaa. o bizim boyumuzu aşar. eteklerimizi toplayamayız orda. bizi yerler. kemiklerimiz bile kalmaz valla orda Hani bi laf var ya tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak. aynen öyle oluruz

Sayfa 1073/1078 İlkİlk ... 735739731023106310711072107310741075 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •