Originally Posted by
GP
Haklısın.Ben uzun vadeciyim.Şirket batmazsa sorun yok.Eski sevgililerden geri dönen olmadı.
Yaşarbank,sbah,çeaş,kepez

)
Sabırla koruk şarap olur

)
Haa bak bu ayrı bir konu abi. Ama bana kalırsa EROL AKSOY a bu dönem bişi olmaz. Niye olmaz çünkü daha önceki dönemin acısını çıkardılar tv radyo yu elinden aldılar.Banka ya bişi olmadı sanırım o duruyor. ama Allah var. adam işine sahip çıkıyor. Asıl mesele ne biliyor musun abi. Dürüst patron.
Patron dürüstse sorun yok. bugün olmadı mı. yarın olur. olmadı mı ertesi gün olur. Olmadı mı. ertesi gün olur ama mutlaka olur. bana kalırsa Yani benim açımdan o firmanın ederi en az 50 tl. Ben bunun aynısı 3 sene önce GEDZA başlığında söyledimde bana etmedikleri laf kalmadı . yok pazarlıyormuşum yok firmanın paralı elemanıy mışım. ohhho bi sürü laf. Bak GEDZA kaç para şimdi? hadi git al. Alabilir misin ? Var mı o yürek o para.. Bende yok. Bu şirketinde ederi en az 50 tl bana kalırsa.. sebepleri tek tek yazarımda burası onun yeri değil. Sonra adımız çıkacak dokuza inmeyecek sekize
boşver abi. Sen en iyisini bilirsin. 2026 diyorsun bende 50 tl diyorum. zaman gösterecek kim haklı ....
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri