Sayfa 414/907 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by boşver10 Yazıyı Oku
    - bütün süreçler kap haberi ile bildirilecek, izlediğin platformdan hissenin haberlerini takip etmelisin
    -lakin GÜRAY nikini daha önceden hatırlıyorum sankim sen eski borsacısın bedelli olaylarını bilmek gerekir diye düşünüyorum, eğer bilmiyorsan 100 lot a 89 tl hazırlaman gerekir şimdiden, yada bedelliye katılmayacaksan rüçhan pazarı açıldığında rüçhanlarını uygun fiyattan satmalısın...
    Evet...hatırlamanıza sevindim :-) doğrudur, çok eskiden 1998 den beri bu hissedeyim... Ama borsadan çok uzak kaldım yıllardır çok geçmişte kaldığı için pek hatırlayamadım doğrusu o yüzden yardım isteyip bilgilerimi tazeleyeyim istedim ... Anladığım kadarı ile kap haberini bekleyip buradan takip edicem yani belli bir tarih yok şu anda...Kullanma süresi açıklandıktan sonra 1 ay diye hatırlıyorum ama ... Çok tşk ederim , katılıp katılmamak ta bi düşünceniz var ise özelden de yazarsanız çok sevinirim..! Herkese hayırlı cumalar Allah yardımcımız olsun !

2.  Alıntı Originally Posted by GÜRAY Yazıyı Oku
    Evet...hatırlamanıza sevindim :-) doğrudur, çok eskiden 1998 den beri bu hissedeyim... Ama borsadan çok uzak kaldım yıllardır çok geçmişte kaldığı için pek hatırlayamadım doğrusu o yüzden yardım isteyip bilgilerimi tazeleyeyim istedim ... Anladığım kadarı ile kap haberini bekleyip buradan takip edicem yani belli bir tarih yok şu anda...Kullanma süresi açıklandıktan sonra 1 ay diye hatırlıyorum ama ... Çok tşk ederim , katılıp katılmamak ta bi düşünceniz var ise özelden de yazarsanız çok sevinirim..! Herkese hayırlı cumalar Allah yardımcımız olsun !
    Sn guray masallah 98 den beri borsanin kurdu olmussnuzdur tahminim, o donemler ne dogru durust grafikler vardi nede yapay zeka... hersey dah bir kolaydi. Simdi oylemi, herkes herseyi biliyor.

3. Sn legend nerelerdesiniz sizin yorumlarinizi cok severek okurdum...

4.  Alıntı Originally Posted by albul25 Yazıyı Oku
    Biraz yuksari taşıyabilirler, yada bu iblisin işi belli olmaz yarın seans sonu pazartesi bölünme işlemi başlayacak diye kap gönderebilir.ytd

LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bölünme sanırım şöyle olucak.yanlışım varsa düzeltin lütfen...

1,25 (hisse fiyatı)+0,89 (bedelli oranı)=2,14

2,14 : 1,89= 1,132 bölünmüş hisse fiyatı

yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Sn guray masallah 98 den beri borsanin kurdu olmussnuzdur tahminim, o donemler ne dogru durust grafikler vardi nede yapay zeka... hersey dah bir kolaydi. Simdi oylemi, herkes herseyi biliyor.
    Ben anladımda ya o Yerse

6. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin BildirimA+ A-
    Özet Bilgi
    Bedelli sermaye artırımı işleminde yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri hk.
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
    Evet
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
    Hayır
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
    Hayır
    Yönetim Kurulu Karar Tarihi
    14.12.2020
    Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
    2.000.000.000
    Mevcut Sermaye (TL)
    790.400.000
    Ulaşılacak Sermaye (TL)
    1.500.000.000
    Bedelli Sermaye Artırımı (Rüçhan hakkı kullandırılarak)
    Pay Grup Bilgileri
    Mevcut Sermaye (TL)
    Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL)
    Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%)
    Rüçhan Hakkı Kullandırma Fiyatı (TL)
    Verilecek Menkul Grubu
    Verilecek Menkul Kıymet
    Nevi
    Rüçhan ISIN Kodu
    Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL)
    İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
    A Grubu, IHLAS, TRAIHLAS91D5
    790.355.000
    709.559.600,202
    89,77732
    1,00
    A Grubu
    A Grubu, IHLAS, TRAIHLAS91D5
    Hamiline
    A Grubu, IHLAS(RÜÇHAN), TRRIHLS00099
    B Grubu, İşlem Görmüyor, TREIHLS00022
    45.000
    40.399,798
    89,77732
    1,00
    B Grubu
    B Grubu, İşlem Görmüyor, TREIHLS00022
    Hamiline
    B Grubu, IHLA6(İMTİYAZLI RÜÇHAN), TRRIHLS00081
    Mevcut Sermaye (TL)
    Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL)
    Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%)
    Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL)
    İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
    TOPLAM
    790.400.000
    709.600.000,000
    89,77732
    Rüçhan Hakkı Kullanımı Başlangıç Tarihi
    08.02.2021
    Rüçhan Hakkı Kullanımı Bitiş Tarihi
    22.02.2121
    Para Birimi
    TRY
    Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
    SPK Başvuru Tarihi
    30.12.2020
    SPK Başvuru Sonucu
    Onay
    SPK Onay Tarihi
    04.02.2021
    Ödeme Tarihi
    10.02.2021 * Sermaye artırımı varsa yeni payların, payları Borsa‘da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına gireceği, sermaye azaltımı varsa hesaplarından çıkacağı tarih.
    09.02.2021 * Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
    Ek Açıklamalar
    Şirketimizin 2.000.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 790.400.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle, 709.600.000 TL (%89,77732 oranında) artırılarak 1.500.000.000 TL'ye çıkarılmasına ilişkin olarak hazırlanmış olan izahname Sermaye Piyasası Kurulunun 04.02.2021 tarih ve 6/164 sayılı toplantısında onaylanmıştır.

--Pay sahiplerimizin ellerindeki payların % 89,77732'u oranında yeni pay alma hakkı bulunmaktadır.

--Yeni pay alma hakları (Rüçhan Hakkı) izahnamede belirtilen esaslara uygun olarak 08.02.2021 ila 22.02.2021 tarihleri arasında 15 gün süreyle kullandırılacaktır.

--Yeni pay alma haklarının (rüçhan hakkının) kullanımında 1 payın nominal değeri 0,01 Türk Lirası olup, 1 lot (100 adet) pay nominal değeri olan 1,00 Türk Lirası üzerinden satışa arz edilecektir.

--Sermaye artırımına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulunca onaylanmış olan izahname Kamuyu Aydınlatma Platformu'nun (KAP) www.kap.org.tr, Şirketimizin web sitesinde www.ihlas.com.tr ve halka arzda satışa aracılık edecek Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin www.vakifyatirim.com.tr adresli internet sitelerinde yer almaktadır.

--Yeni Pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan paylar 2 iş günü süreyle nominal değerden düşük olmamak üzere Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa'da oluşacak fiyattan halka arz edilecektir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/907854

7.  Alıntı Originally Posted by GÜRAY Yazıyı Oku
    Peki dostlar...bir sorum olucak ıhlas holdıng bölünme tarihi daha sonra mı açıklanacak yoksa tam tarih belli mi ... Bir de bölündüğü tarihten itibaren katılım süresi nedir...cevap verecek arkadaşlarıma şimdiden çok tşk ederim...allah hakkımızda hayırlısı ne ise öylesini versin !
    Pazartesi günü bölünecek hisse ve eğer bu fiyattan bölünür ise (1,14)olarak pazartesi sabahı işleme başlar.Rüçhan hakkı 0,13 olur diye tahminim.eğer 1,27 den kapatırsa!!

8.  Alıntı Originally Posted by GÜRAY Yazıyı Oku
    -elimdeki 7-8 yıldan bu yana taşıdığım malların %60 nı, 1.24 den %20 sini 1.25 den, geri kalan %20 sini de 1.27 den BOŞALTTIM,
    -elimde 1.101 lot kaldı, bunlardan gelecek rüçhanların 1.100 tanesini BEDELLİYE girmemek için rüçhan pazarında satacam,
    -sadece 1(bir) lot ile BEDELLİYE katılmayı düşünüyorum,
    -VALLAHİ DE BİLLAHİ DE, kimseyi etkilemek için yazmıyorum,
    -sattım diye düşmesini istemem, İNŞALLAH bugün TAVAN yapar…
    -ben sattıklarımdan gelen paranın büyük çoğunluğu ile almak istediğim hisseyi aldım geriye 58 bin tl kaldı.
    -bedellisi bittikten sonra sadece TREDE etmek için belki alır satarım, önceki gibi ihlas da, bırak 7-8 yıl mal taşımayı 7-8 ay bile mal TUTMAM elimde.

-BU YAZIYI YÖNLENDİRME AMACI İLE DEĞİL sadece içimi dökmek için yazdım,

-özellikle yıllarca mal taşıyanlar İNŞALLAH çok karlı bi şekilde buradan çıkar...

Sayfa 414/907 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •