esas yazılımcı 2-3 firma var borsada ,biride kront, diğerleri hastanelere vs basit program satan firmalar.. krontun aldığı ödülü onlardan biri alsaydı düşünemiyorum hisse fiyatını...neyse..
esas yazılımcı 2-3 firma var borsada ,biride kront, diğerleri hastanelere vs basit program satan firmalar.. krontun aldığı ödülü onlardan biri alsaydı düşünemiyorum hisse fiyatını...neyse..
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
#Bilişim500 Ödül Töreni’nde “Türkiye Merkezli Üretici†ana kategorisinde, “Veri Güvenliği Yazılımı†kategori Birincisi olmanın gururunu yaşıyoruz!
Bu ödülde katkısı olan iş ortaklarımıza, müşterilerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Turkishtime’ın Ar-Ge 250 2019 araştırmasında 45 sıra birden yükselerek Türkiye’nin en yüksek Ar-Ge yatırımına sahip ilk 100 şirketi arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. #Kron #ArGe250
@Turkishtime
veri güvenlği yazılım lideriyiz diyor firma daha ne desin![]()
Brüt takasta son iki günümüz değil mi? Bu kapanış da bana ümit verdi. Tek fiyat cezası olmasaydı daha mı iyi olurdu çözemedim. Sanki böyle daha iyi. ???
Yer İmleri