Sayfa 607/779 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 6231 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Muhtamelen beni tanımıyorsunuz ben teknik adamıyım ve hiç azımsanmayacak paralar kazandım netas da dediğiniz olaylar aynen oluyor ama hisse 7.5 dan geldi olayı biraZ daha farklı, gördüğü en düşük seviyeye göre değerlwndirmek doğru değil. Gelelim trade olayına netas gibi hisselerde trade etmek hiç kolay değildir tam tersi trade edip lot arttırayım derken elinizdekinden olursunuz çünkü trade zamanını biraz geçmiş gibi ve ğatlamaya hazır gibi patlayıp giderse sonra trade ypılabilit aslında patronda tam sizin bahsettiğiniz gibi düşünmemizi istiyor trade edin
    İşte 2018 başından beri hareketsiz kalmamızın nedeni bu ya ! Yoksa 2015-2017 arası al satlarla elinde lot kapmışlığım var spek efendinin Ama 2012 beri çıkmıyor süre çok uzadı 9 sene oldu artık her an gider diye dokunmuyoruz. İyi mi yapıyoruz kötü mü yapıyoruz bu yıl bu sorunun olumlu veya olumsuz olarak cevabını alacağm diye düşünüyorum. Teknik olarak bakıyorsun madem ne görüyorsun ? Herkes 26.75 üstü olumlu diyor ama nereye gidebilir ? Dolar bazlı zirvesini görür müyüz ?

2.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    şapşik tahtacısının tekniği derki 32,88 kırarsam bayrağım var oda n7 lira civarında 40 da sizi karşılarım ama 3
    1,64 kırarsam da biryerlerinize ....... ben de diyorum gevşek demirden korksak trene binmezdik ama bu kadar da süründürmeye gerek varmıki bak borsada hemen hemen her hise 5 10 katladı sen daha yüzde 50 yapmadın
     Alıntı Originally Posted by seko82 Yazıyı Oku
    İşte 2018 başından beri hareketsiz kalmamızın nedeni bu ya ! Yoksa 2015-2017 arası al satlarla elinde lot kapmışlığım var spek efendinin Ama 2012 beri çıkmıyor süre çok uzadı 9 sene oldu artık her an gider diye dokunmuyoruz. İyi mi yapıyoruz kötü mü yapıyoruz bu yıl bu sorunun olumlu veya olumsuz olarak cevabını alacağm diye düşünüyorum. Teknik olarak bakıyorsun madem ne görüyorsun ? Herkes 26.75 üstü olumlu diyor ama nereye gidebilir ? Dolar bazlı zirvesini görür müyüz ?
    Bugün paylaştım haklısınız gerçekten çok yorucu ve uzun bir süreç oldu escom 0.70 di kront 9 du alctl 7 diydi bunun 16 olduğu zaman şimdi neredeler bu insanı daha da üzüyor ve strese sokuyor ama yapacak birşey yok trade eyeim derken lotlarımı yamyama kaptırırsam çok üzülürüm
    ytd deli saçmasıdır

3. netaşda herkes bilançoya odalandı beklemedeyiz

4. bilanconun gelmesine 3 haftadan fazla var

5. 18 inde gelmesi gerekiyor

6.  Alıntı Originally Posted by Çılgın türk Yazıyı Oku
    18 inde gelmesi gerekiyor
    11 mart perşmbe seans kapandığında gelecek...
    Son düzenleme : seko82; 09-02-2021 saat: 15:30. Sebep: yanlış yazım

7. Netaş: Şirketimiz*sermayesinin %25'ini aşan bir bedelle toplam*sorumluluk limiti 20.000.000*ABD Doları olan Yönetici Sorumluluk Sigortası poliçesi 1*yıl süreyle*geçerli olacak şekilde imzalanmıştır. #NETAS

Anladığım adamlar yoneticilerine bile güvenmiyor Bize mi kazandirsin bir de

8. Bence ceo ya güvenilmediğinden değil. Tam tersi şirket yeni ceo ile çok büyük bir projeye yatırım yaptıklarından ola ki bu projenin başarısızlığı karşısında önlem olarak bu sigortayı yaptırmış olabilirler.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 607/779 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •