Resmen o neydi kız düşüşü, güzel bastı ama mesela geceye bu düşüşün hatırına cort mu kalsak yoksa hiç bir şey yok gibi lonk mu olsak falan düşündüm, en iyisi flat fileto filet
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Resmen o neydi kız düşüşü, güzel bastı ama mesela geceye bu düşüşün hatırına cort mu kalsak yoksa hiç bir şey yok gibi lonk mu olsak falan düşündüm, en iyisi flat fileto filet
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asla gece seansında poz açmamak lazım.
Ne zaman poz açsam gece, tersine 2-3bin puan yiyorum. Göz ucuyla, Rıza babaya bakıp, arada ekrana göz gezdiriyorum.
Viopta kaldiracsiz, düşük kaldıraç, yüksek kaldıraç diye bir şey yok. Kaldıraç sabit.
1 adet oyna teminat 1 milyon olsun fark etmez. Kaldıraç yine sabit.
Yeri gelmişken flat diye kavram da yok. Spot tl long o.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
16000 lira teminatlı hesapta 1 kontrat açınca ve viopta %1 terste kalınca ana paramızın %1 i yani 160 TL gidiyor.
16000 liralık spot hissede de durum aynı.
Yani kaldıraç yok. Nerede sabit kaldıraç var şimdi.
Pozisyon büyüklüğü toplam teminatı aşmayan hiçbir üründe kaldıraçlı kar zarar söz konusu değildir. Taban yesen ne olur 1 kontrat patlar. Teminatın %10u uçar max. %90 hala sende. Kaldı ki viop endeks tarihinde bile taban yemedi
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
paçasından sıkıntı akan bir oyuna ısrarla devam edilmesini ben çok kazanmak istekten kaynaklandığını anlıyorum ama gerçekten çok sakat bir oyun. bende grafiğe göre takip ediyorum ama grafikten başka tutunulacak tek bir tane yaprak bile yok. yukarı gidiyor görüntüsü vererek veya aşağı gidiyor görüntüsü vererek müşteriyi kafese topladıktan sonra çok rahat bir şekilde terse yatırabilir. ben şahsen dışardan gördüğüm kadarı ile bu oyunda sonuç olarak kazançlı çıkmanın mümkün olamayacağı kanaatine vardım...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri