Estağfurullah nedemek...
Acaba bu arşa satışı nezaman oldu ve miktar nekadar di ?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Estağfurullah nedemek...
Acaba bu arşa satışı nezaman oldu ve miktar nekadar di ?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın kaybeden1 ya bu şirket hep diyorum batak yoksa şimdi 10 katı değerlerde olurdu bazı arkadaşlar 36 liradan 420 olmuş çok pahalı diyorlar işin aslı o degil bence arsa satışı 2010 diye hatırlıyorum 13 milyona o zamanın parası 13 tirilyon yok fona koyduk yok yüzde 25 harcadık para ne oldu belirsiz.. bu ülkede çimento sat sürekli zarar et.. sormazlar mı.. kardeşim ne diye bu işi yapıyon yönetim gideri italyan kardeşlerimiz 7 trilyon gösteriyor komediiiiiii ya... kar edebilirmisin sen bu şirkette.. geçen sene 5 trilyona yakın zarar vardı çok eskiden olduğu için eski para ile yazıyorum anlayın artık....yüzde 2000 bedelsiz verme potansiyeli var fakat yok şirkette tık yok tuncay turşucu bey bilancoda güçlü bedelsiz verme potansiyeli yüksek kagıt dedi kagıt 530... lira oldu. fakat. sen yatırımcısın sürekli zarar yazan şirkete ortak olurmusunama bura istanbul borsası herşey olur.. işte sorarsan sen niye burdasın diye bu yüzden...
yatırım tavsiyesi değildir.....
arkadaşım gediz ambalaj demiş onun fikridir karışmam saygı duyarım.. para onun parası istedigi kagıda yatırır.. ama bu kagıdı ben 4.50 hatırlıyom 2019 sonu 2020 de herhal şimdi 35 mi kaç katı 7 katı kadar gitmiş.. sürekli yükseliş yapıyor demek ki kar eden bir şirket yatırımcısına hayırlı olsun da gediz sayfasıda okusak daha iyidi..
Son düzenleme : siyahbrl; 06-02-2021 saat: 15:26.
Yer İmleri