Sayfa 752/996 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Sn Ardasolar82, nedir derdiniz, iddianız, sorununuz, yorumunuz, yaklaşımınız, bu topiğe yazma motivasyonunuz, niye sürekli kendinizden bahsediyorsunuz, ve siz bunlardan bahsedince ne dememizi bekliyorsunuz?

Buyrun bahsedin kendinizden devam edin o zaman, nedir sizin kitapların linki, fiyatı, konusu, yazın da bakalım. İlgimizi çekiyorsa alırız belki.

Ya da buyurun, ekonomi, borsa, finans, dünya meseleleriyle ilgili, kaliteli içerik ihtiva eden yorumlarınız, paylaşımlarınız, karşıt tezleriniz varsa, yazın okuyalım.

Kısaca, ne diyorsunuz, biz sizi anlayamadık vesselam.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bir de bu var, bu aşmış yalnız, resmen heykeltraş mübarek, bu nedir yahu;

Her foruma yeni üye olanın bir iddiası olması gerektiğini sizden öğrendim. Nasıl bir iddianız var sizin mesela ? Nezarete düşen bir mahkum koğuş ağasıyla tanışır ya ben sanırım henüz yancılarıyla tanışıyorum kendimi öyle hissettim. Reha yazıyor ona cevap verirken bir başkası onu savunuyor vs derken siz geldiniz. Bu koğuşun ağası kim? Emekli olmasın o da

2. https://www.veryansintv.com/tskda-daha-kac-atasoy-var

Tey Allahım, kim referans olmuşmuş, kimin referans olduğunu bilmeyen mi var? Adam az kaldı KKK İstihbarat Daire Başkanı koltuğuna oturuyordu lan.

3.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Her foruma yeni üye olanın bir iddiası olması gerektiğini sizden öğrendim. Nasıl bir iddianız var sizin mesela ? Nezarete düşen bir mahkum koğuş ağasıyla tanışır ya ben sanırım henüz yancılarıyla tanışıyorum kendimi öyle hissettim. Reha yazıyor ona cevap verirken bir başkası onu savunuyor vs derken siz geldiniz. Bu koğuşun ağası kim? Emekli olmasın o da
    derdiniz, iddianız, sorununuz, yorumunuz, yaklaşımınız, bu topiğe yazma motivasyonunuz, paylaşımlarınız, karşıt tezleriniz

Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    7,30 dan elimdeki dolarların %80 nini çıktığımda acaba mı dedim ama dün merkez bankasının faizlerde düşüş beklemeyin açıklamasından sonra ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlamış oldum. Piyasayla inatlaşmaya gelmiyor belki 8,5 den satamadım ama mevduat faizini kaçırmadığım için 7,30 satış yerim 7,40-7,50 arasına getirebilirim.
    Burda herkes bahane üretmeye çalışıyor doların düşmemesi için hatta çıkması için bir çok neden gösteriliyor haklılarda ama şu durumda bir önemi yok. Akıntıya ters yüzmek yorucu bırakın su sakinleşsin sonra alırız zaten
    Aslında sizin ilk entry niz topiğin tam da ruhuna uygun bir entry.Yani doları bu seviyelerden satmayı rasyonel bulmuşsunuz ve satmışsınız.Tam da iktidarın istediğini yapmışsınız ,döviz seviyesinde en azından durgunluk bekliyor merkez,vatandaş satınca da rezerv biriktireceklermiş.Şimdi bu yüzde 17 faiz işi bizim ekonomimize nasıl etki eder.Vatandaşın işsizlik,fakirlik sorunu açısından yapılması gereken yatırım ortamına zararı olur mu.Düşük kur turizm olsun ihracat olsun zararlı olmaz mı.Makroekonomi açısından gidişatımız hakkında ne düşünüyorsunuz.İflaslar artıyor ,millet ekonomik sıkıntılar nedeniyle intihar ediyor,gençler işsiz,herkes memleketten kaçmaya çalışıyor ana akım medya görmezden geliyor falan diyorlar,sizce doğrumu bunlar.Bu para politikaları ile sorunlarımız çözülür mü.4 kitap yazmış,o kadar yer görmüş bir insan olarak mutlaka düşünceleriniz bizler için de önemli,neler düşünüyorsunuz bu konularda.

Hayır şu açıdan bunlar önemli,bizler müdavimleriz düşüncelerimiz aşağı yukarı belli,hemen her günde yazıyoruz,siz yeni yazmaya başladınız,o açıdan neler düşünüyorsunuz bizler için de aydınlatıcı olabilir.

6. Of of of..twitter'da Anonymous' un bir tweeti var, burada paylaşmıyorum kaçırmayın, damatla ilgili iddialar var.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Aslında sizin ilk entry niz topiğin tam da ruhuna uygun bir entry.Yani doları bu seviyelerden satmayı rasyonel bulmuşsunuz ve satmışsınız.Tam da iktidarın istediğini yapmışsınız ,döviz seviyesinde en azından durgunluk bekliyor merkez,vatandaş satınca da rezerv biriktireceklermiş.Şimdi bu yüzde 17 faiz işi bizim ekonomimize nasıl etki eder.Vatandaşın işsizlik,fakirlik sorunu açısından yapılması gereken yatırım ortamına zararı olur mu.Düşük kur turizm olsun ihracat olsun zararlı olmaz mı.Makroekonomi açısından gidişatımız hakkında ne düşünüyorsunuz.İflaslar artıyor ,millet ekonomik sıkıntılar nedeniyle intihar ediyor,gençler işsiz,herkes memleketten kaçmaya çalışıyor ana akım medya görmezden geliyor falan diyorlar,sizce doğrumu bunlar.Bu para politikaları ile sorunlarımız çözülür mü.4 kitap yazmış,o kadar yer görmüş bir insan olarak mutlaka düşünceleriniz bizler için de önemli,neler düşünüyorsunuz bu konularda.
    Dolar/TL tarafında inatçı olmaya gerek olmadığını ifade ettim. Rüzgar şimdilik MB arkasında... ekonomist değilim vatandaş olarak yazıyorum.. belirteyim...
    İşsizlik bu ülkenin kanayan yarası, üretim az ama lüks merakımız fazla...eğitim şart...halkın büyük çoğunluğu uyanık ama tatlı uyanık...
    İktidarın istediği dediğiniz döviz bozmaksa ben konjektüre bakarım merkez uzun süre faiz indirimi beklemeyin dediyse beklemem başka enstrümana geçerim.
    Yüksek faiz sürdürülebilir değil.Ne zaman yön değişir geri gelirim yani rüzgar nerden eserse ısrarcı olmam.
    Gelirim dolar değil maalesef
    -rezerv olan ülkelere ve kurları benim için belirleyici olur bunu baz alırım.
    Çok fazla enstrümana yatırım yaparım 11yılı dolan hisse senedim vardır düzenli alırım.
    Su akar yolunu bulur her zaman değeri düşen şey alınır ama düşen bıçak tutulmaz.
    İnan bana dolardan hiç para kazanmadım. 7.3 dan sattığımda bugün yerine koysam kazanmış olurum ama henüz bu da realize edilmemiş bişe.
    Aslında aynı düşüncelere sahibim sizinle sadece ısrarcı değil esnek davranırım.

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Of of of..twitter'da Anonymous' un bir tweeti var, burada paylaşmıyorum kaçırmayın, damatla ilgili iddialar var.
    Valla biden dönemi çok farklı olacak o anlaşıldı.Tweet ekşide var isteyen ordan yorumlarıyla görebilir.

Sayfa 752/996 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •