Sayfa 33/531 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1. Esasen , bir hisse forumlarda çok dillendirildiği zaman ky. ler hisseye hücum ediyor. By. de Fırsat bu fırsat diyerek , hissenin fiyatını yükselterek ky. ye hisseyi iteliyor.
    Ama , bu hisse ucuz kaldığı için ve hangi hisseyi alayım diye bekleyen yüzlerce ky. olduğu için , böyle mal yıkma işine kolaylan
    girişemeyeceklerini düşünmekteyim. Çünkü malın ucuzladığını gören diğer ky. ler de hücum edince , spek çok mal kaptırıp , kendi ayağına kurşun sıkmış olur düşüncesindeyim. Belki de yanılıyorumdur. Bu yazdıklarım , sadece benim sesli düşüncelerimdir.

2.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Zamanında alıp satmayı bilen zengin olmuş, şimdi kaçma zamanı
    benim bu tür hisselerle işim olmaz, herhangi bir hisseyi kazanıp sattığımda düzeltme yese bile bekleyene kazandıracak potansiyelde olmalı
    beklemeyip zararına satarsa kendi kabahatidir mantığıyla bu piyasadayım.

FD/FAVÖK 38,0
    PD/DD 10,5
    FD/Satışlar 3,7
    Yabancı Oranı (%) 0,99
    Ort Hacim (mn$) 3A/12A 2,0 / 1,5
    Piyasa Değeri 310,0 mnTL
    Net Borç 20,5 mnTL

Piyasa Değeri(TL)310.002.000 Özsermaye(TL)*29.401.402 Sermaye(TL)36.600.000 Net Kar(TL)1.487.897
     Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Samat , ederinin 10 katından işlem görüyor.
    Bence çok riskli.
    Kar eden bir şirket de değil.
    Benim paramla 1 TL. anca eder.
    Ama , spekler , toplar , fiyatı uçurur , onu bilmem.
    Dostlar ,Değerlendirmeler için teşekkürler, paralel düşünüyorum zaten hiç bulqsmadim hayatımda ancak işi yapan kişi bilerek mi yaptı onu merak ettim aslında gerçek değerinin çok düşük olması pislik ihtimalini çok çok yükseltti yazık uzuldum bulasanlara , iyi pazarlar .

3. Ben , Parkme hissesini , ilk olarak 2018 yılında 4 TL. den alıp , yükselmeyince , ayni fiyattan satmıştım. Aradan. 2 yıl geçmiş , bankalar ve büyük sermayeli şirketler dışında , en kötü ve batık hisseler , daha fazla olmak üzere bütün hisseler en az 3 e katladılar. Bunu da hesaba katarak , hissenin çok ucuz kaldığını söyleyebiliyorum.

4. Bu forumu çok beğendim.
    Seviyeli ve aktif paylaşım yapanlar çok fazla.
    İnşallah, artık hep burada yazacağım.

Oluyor böyle şeyler
    firmalar bir bekleme bir uygun zamanı kollama yada bir fetret dönemi yaşayabiliyorlar
    prkme de yazılacak çok şey var, şimdilik YENİDEN DEĞERLEMEYİ BEKLİYORUM doğru tercih yaptığımdan eminim.

Alıntı Originally Posted by by akıl Yazıyı Oku
    bu forumu çok beğendim.
    Seviyeli ve aktif paylaşım yapanlar çok fazla.
    Inşallah, artık hep burada yazacağım.
    aklın yol birdir değerli forumdaşım.
    Son düzenleme : koçari; 07-02-2021 saat: 15:26.

7. Şimdi , önümüzdeki seanslar için A ve B planlarım var.
    A planı : Spek , Prkme nin fiyatını yükseltirse , hissedeki pozisyonumu korurum.
    B planı : Spek , Prkme nin. fiyatını düşürürse , Hatek hissemin bir kısmını daha satar , indirimli fiyatlardan Prkme yi , kademeli olarak toplarım.
    Sanki servet bulmuşum gibi coşkuluyum. Kusura bakmayın, çok yazıyorum , ama içimi döküp rahatlıyorum.
    Önümüzdeki hafta için çok umutluyum.
    İnşallah , allah bozmasın.

Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Şimdi , önümüzdeki seanslar için A ve B planlarım var.
    A planı : Spek , Prkme nin fiyatını yükseltirse , hissedeki pozisyonumu korurum.
    B planı : Spek , Prkme nin. fiyatını düşürürse , Hatek hissemin bir kısmını daha satar , indirimli fiyatlardan Prkme yi , kademeli olarak toplarım.
    Sanki servet bulmuşum gibi coşkuluyum. Kusura bakmayın, çok yazıyorum , ama içimi döküp rahatlıyorum.
    Önümüzdeki hafta için çok umutluyum.
    İnşallah , allah bozmasın.
    Sizi anlıyorum! ilk başta hisseyi HİSSEDEKİ POTANSİYELİ tam olarak anlamış olduğunuzu anlayamamıştım.

Sayfa 33/531 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •