Sayfa 41/1002 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 321 - 328 arası.

Konu: Viop-XXXI

sağıp Ağam diyor ki....
    Yurt dışına bakıp yanılmayın.Herkes aynı anda hareket etmez kimi önden kimi arkadan gelir.Onlar yatay düşüş gösterirken biz yükseliş yaptık.1200 direnci kırıp boga piyasasına girdik. Pandemi düşüşünde sonra Dow, dax, sp %45 yükseliş yaptı ortalama biz %94 civarı. Yanı 2 katı.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    dohol devre kesti mi?

kesmiş daha önce.
    evet...............

Kongre komitelerinin Başkan Joe Biden’in 1,9 milyar dolarlık ekonomik planına ilişkin yasayı hazırlamaları için son tarih olan 16 Şubat, ekonomik plan üzerinde çalışan Demokratlar için bir sonraki önemli tarih olarak belirtiliyor.

VİOP 30 Endeks kontratında 60 dakikalık HO’nın geçtiği 1628 seviyesinin yakınında hareket etmemiz kısa vadede yükseliş eğilimini arttırırken, özellikle 1.625’in üstüne çıkmamız durumunda ilk aşamada 1.660 seviyesini kısa vadeli hedef haline getirebilir. Aşağı yönde ise kısa vadeli düşüşün devam edebilmesi için 1.595 destek seviyesinin kırılması gerekmektedir. Kısa vadede yukarı yönde 1.625 ve 1.636 seviyesi önemli bir direnç olarak karşımıza çıkarken. Aşağı yönde ise 1.608 ve 1.595 seviyesi önemli bir destek noktası olarak takip edilecektir.

5. DOHOL eğer CEM OKULLU satıyorsa ( ki muhtemelen o, satışlar onun aracı kurumlarına benziyor)...

Tahtayı 2.90' a kadar basar muhtemelen, bir daha da DOHOL doğrulur mu bilemiyorum...

Yine de siz siz olun CEM OKULLU' nun tahtalarında VİOP yapmayın, çünkü CEM başkan kendisi onu da yapıyor...

Yancıları pek sevmez...

6. DOHOL 2. Kez devre kesti. İlginç.
    Sabah vakıf artı 10m idi, sonra eksi 20m idi şimdi artı 1.5 gibi ama garan ve ak eksi 25m de.. İlginç tahta....

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

7. 3.90 reisi görünce topuk topuk kaçtım sonra 4.2 ye gitti hic üzülmedim. Öncelik para kaybetmemek olmalı borsada, kaybetmezsen bir şekilde kazanılıyor.
     Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    DOHOL 2. Kez devre kesti. İlginç.
    Sabah vakıf artı 10m idi, sonra eksi 20m idi şimdi artı 1.5 gibi ama garan ve ak eksi 25m de.. İlginç tahta....

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. cem okulluyu tcell e de bekleriz gelsin hünerlerini orda göstersin...

Sayfa 41/1002 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •