Sayfa 29/1044 İlkİlk ... 19272829303139791295291029 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    sağlık mağlık olsun olan olmuş önümüzdeki maçlara bakalım.

bugün phılıp in böyle bi tahtada 1,5 milyona yakın mal almasını nasıl yorumlarsın
    daha önce milyon lot alımların arkasından tavan hareketleri gelmişti
    yarına bakmak lazım phil eğer trade etmek için aldıysa fena. Yok eğer aldığının bir kısmını satacaksa olumlu. Ama asıl mesele o kadar yüklü malı sadece alınmış gibi göstermek miydi amaç. Yani " gel gel " mi yapıyordu. Yoksa ne var ne yok bütün lotları topluyorlar mı ? bunu ancak tahtayı izlersek anlarız. Aldığı kademe birinin ciddi mal boşalttığı bir yer mi yoksa destek çalışması mı yapıyor. Çünkü tahta dönerken sen oraya destek burası deyip alım gireceğin için o da orada zorlanmadan malı sana satacak .Eee sonra tahtada fiyat aşağı düşerse o tekrar alım yapar mı sence?
    Formül basit mal sende para onda ?
    Fiyat nerde ?
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

turcas haftalık fincan kulp

günlükte yükselen üçgen kırılımı gerekli

bu arada anladığım kadarıyla günlük oynuyorsunuz valla para kazanıyorsanız helal olsun ben al bekleciyim. Ana deva lotlarım duruyor mesela. 32.5 tan bile vermedim.

en son ekgyo aldım 4 5 arasında satarım beklerim. zamanım çok para lazım değil.

bende yok datagate

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    turcas haftalık fincan kulp
    O haftalık grafiğin gerçekleşme süresi tamı tamına 2 ay sürdü.. Biz 5 dakikalık grafikte niye yükselmedi diye şikayet ederiz abi. 2 ay kim kalır içerde. hele birde maliyet yüksekse..Taş olsa çatlarız biz diyor KY kardeşlerim

Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    bu arada anladığım kadarıyla günlük oynuyorsunuz valla para kazanıyorsanız helal olsun ben al bekleciyim. Ana deva lotlarım duruyor mesela. 32.5 tan bile vermedim.

en son ekgyo aldım 4 5 arasında satarım beklerim. zamanım çok para lazım değil.
    YOK YOK.
    En sonunda beni kötü yola düşüreceksiniz. Abim. canım abim biz oyuncu değiliz bu bir terim. Bu da bir oyun değil. Yatırım .
    Bakın bu gözle bakmazsanız eğer sonumuz hüsran olur. Bu hüsran sonunda sen ölürsün.Sen ölürsen herkes ölür...
    Olmaz abi. Oyun gibi bakmayacağız bir disiplinimiz olacak. Hiç olmamasındansa bir disiplin içinde hareket etmeye davet ediyorum. Sizi ve bizi takip eden herkesi.

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Sabaha, yeni bir seansa az kaldı.
    Geceye bir türkü bırakalım

https://www.youtube.com/watch?v=jPRMKryEZqw
    Alacağın olsun abla gece vakti başka başlıklarda gezmez bu deli diye mi düşündün. Yakaladım işte kırk yıl düşünsem aklıma gelmez suzan suzi yi dinlemek. Biz burda o kadar dil dökelim, anlatalım yazalım sen git ...Biz insan değilmiyiz? cıh cıh. Hayırlı geceler

Bu arada xu100 sanki yükseliyormuşta ama düşemiyormuş gibi bir hali var. Hani hafiften hafiften mal iteleniyormuş gibi. Ben Teknik bakamam. Ama herkesin musmutlu olduğu ortamlar beni gerer. aynı anda bütün endeksler bilmem.. ben bi garipsedim. dilerim Kötü bi şey olmaz.
    Bu arada belki dikkat edenler farketmişlerdir. Bugün yani çarşamba günü için Sayın Cumhurbaşkanı bir müjde vereceğine dair beklentiler oluşmuş durumda..

Ne diyordu ünlü borsa simsarları "MAL COŞKUDA SATILIR"

Satacak bir malınız olmalı değil mi ?

Ha burada. elinizde bulunan hisse xu100 mü yoksa spekülatif hisse mi ona göre değerlendirin.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

8. Günaydın herkeze 👍 ta hocam hdfgs için bir grafik yorum rica etsem kendim anlamiyorum açıkcası lakin anladığim hedefin deli bir blanço açıkladığı sermayesi kadar bellide fazlası izledigim için girişim şirketlerini yakin zamanda bedellide yapmıştı hisseyi uv. Tutmak için yatırım yapma duşüncesindeyim al sattan usandim gayri

Sayfa 29/1044 İlkİlk ... 19272829303139791295291029 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •