Aynen öyle ama her gecen gün bankaların elidekiler çoğalıyor. Sarı site iki ayrı ilanda satılmaya çalışılan ev, 2.450.000 ve 2.490.000 ilanla duruyor. Aynı ev İş Bankasında da 1.900.000 ilanıyla 3üncü ayında bekliyor. Bizde dolayısıyla bekliyoruz, bir %20 daha düşerse alacağız nasipse.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Riskin farkındayım.Avukat bir arkadaşıma sordum.Sözleşme sadece parayı kurtarır dedi fakat evi başka(larına)sına satma riski her zaman vardır diye özellikle belirtti.Müteahhite ben özellikle sordum.Tapu zamanı maddi anlamda ben altından kalkamazsam mağdur olmaz mısınız diye.Evi başkasına satarım paranı geri verip dedi.
Mahkemelik olup kazanmak çok yıpratıcı bir süreç onun da farkındayım.Henüz kesin anlaşma yapmadık.Araştırmalarım sürüyor.Ev aldığım yer 150 bin nüfuslu bir ilçe.En iyi iki müteahhit arasında gösteriliyor.Referansları güçlü olsa da elimden geldiğince kendimi garanti altına almaya çalışacağım.
Emlak ile alakası yok ama, insanların bir malı alırkenki psikolojisine örnek vermek için yazayım.
Delikanlılık zamanlarımdan kalan oto hoparlörlerini internete koydum.
Çabuk satılsın diye, zaten beleş bir rakam olan 400 yazdım. Bir sürü mesaj geldi "200 olsun 250 olsun" diye.
Aşırı beleşçi oldukları için kızıp fiyatı 500 yaptım, mesajlar bu sefer 300-350 bandına çıktı.
600 yaptım, pazarlıkta 450'ye kadar indim, şimdi de 400 olsun diye yalvaran en az 5 kişi var.
İyi de kardeşim, madem bu 400'e gidecek bir mal, ben 400 isterken niye herkes malımı öldürmeye çalıştı?
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Yer İmleri