Sayfa 10/1312 İlkİlk ... 8910111220601105101010 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 73 - 80 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. Hakkında hayırlısı olsun
    İnşallah dediğiniz gibi olur
     Alıntı Originally Posted by huskoz Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim.Bundan önceki projesinde topraktan girenler sonradan vazgeçmiş.Bir hafta içinde paralarını geri almışlar.Sözleşme yapacagız zaten ama mahkemelik olduktan sonra sıkıntı tabi.

Kendisi dedi zaten tapu tesliminde gel evi gör beğenmezsen paranı geri al diye.Kuru sözle olmuyor tabi ama referansları çok güçlü müteahhitin.Bitmemiş eve girmek aklımda hiç yoktu aslında.Kaliteli bir proje olunca bu işe niyetlendik.

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Ucuza ev bekleyen arkadaşlar gözlerini bankalara dikip sabırla beklesinler.
    Zira hayal ettikleri fiyata "şahıslardan" alma şansları sıfıra yakın.
    Aynen öyle ama her gecen gün bankaların elidekiler çoğalıyor. Sarı site iki ayrı ilanda satılmaya çalışılan ev, 2.450.000 ve 2.490.000 ilanla duruyor. Aynı ev İş Bankasında da 1.900.000 ilanıyla 3üncü ayında bekliyor. Bizde dolayısıyla bekliyoruz, bir %20 daha düşerse alacağız nasipse.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by frt77 Yazıyı Oku
    Aynen öyle ama her gecen gün bankaların elidekiler çoğalıyor. Sarı site iki ayrı ilanda satılmaya çalışılan ev, 2.450.000 ve 2.490.000 ilanla duruyor. Aynı ev İş Bankasında da 1.900.000 ilanıyla 3üncü ayında bekliyor. Bizde dolayısıyla bekliyoruz, bir %20 daha düşerse alacağız nasipse.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    %20 daha düşüğe teklif ettiğiniz de olumsuz yanıt mı alıyorsunuz? Bankalar bu konuda esnek mi bilmediğim için soruyorum...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bu başlıkta daha evvel yazdım,tapu dairesindeki tapu devri dışında yapılan sözleşmelerin hiç bir hükmü yok,benzerini 2005 yılında Ankara nın tanınmış müteahhitlerinden birinin projesine giren arkadaşım yaşadı,60 milyarı(eski para)gitti ayrıca çekilen krediyi de ödedi,bitebilir ama risk %100 sizin üzerinizdedir.
    Riskin farkındayım.Avukat bir arkadaşıma sordum.Sözleşme sadece parayı kurtarır dedi fakat evi başka(larına)sına satma riski her zaman vardır diye özellikle belirtti.Müteahhite ben özellikle sordum.Tapu zamanı maddi anlamda ben altından kalkamazsam mağdur olmaz mısınız diye.Evi başkasına satarım paranı geri verip dedi.

Mahkemelik olup kazanmak çok yıpratıcı bir süreç onun da farkındayım.Henüz kesin anlaşma yapmadık.Araştırmalarım sürüyor.Ev aldığım yer 150 bin nüfuslu bir ilçe.En iyi iki müteahhit arasında gösteriliyor.Referansları güçlü olsa da elimden geldiğince kendimi garanti altına almaya çalışacağım.

5.  Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    Hakkında hayırlısı olsun
    İnşallah dediğiniz gibi olur
    Teşekkür ederim.

6. Emlak ile alakası yok ama, insanların bir malı alırkenki psikolojisine örnek vermek için yazayım.

Delikanlılık zamanlarımdan kalan oto hoparlörlerini internete koydum.
    Çabuk satılsın diye, zaten beleş bir rakam olan 400 yazdım. Bir sürü mesaj geldi "200 olsun 250 olsun" diye.
    Aşırı beleşçi oldukları için kızıp fiyatı 500 yaptım, mesajlar bu sefer 300-350 bandına çıktı.
    600 yaptım, pazarlıkta 450'ye kadar indim, şimdi de 400 olsun diye yalvaran en az 5 kişi var.

İyi de kardeşim, madem bu 400'e gidecek bir mal, ben 400 isterken niye herkes malımı öldürmeye çalıştı?
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

7.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Emlak ile alakası yok ama, insanların bir malı alırkenki psikolojisine örnek vermek için yazayım.

Çabuk satılsın diye, zaten beleş bir rakam olan 400 yazdım. Bir sürü mesaj geldi "200 olsun 250 olsun" diye.
    Aşırı beleşçi oldukları için kızıp fiyatı 500 yaptım, mesajlar bu sefer 300-350 bandına çıktı.
    600 yaptım, pazarlıkta 450'ye kadar indim, şimdi de 400 olsun diye yalvaran en az 5 kişi var.

İyi de kardeşim, madem bu 400'e gidecek bir mal, ben 400 isterken niye herkes malımı öldürmeye çalıştı?
    Deneye devam et bence...990 tl de...en son 800 e bırakırım de, bakalım ne olacak
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Emlak ile alakası yok ama, insanların bir malı alırkenki psikolojisine örnek vermek için yazayım.

Ucuzdur vardır illeti, pahalıdır vardır hikmeti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 10/1312 İlkİlk ... 8910111220601105101010 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •