Sayfa 836/996 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,681 - 6,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Brent Petrol 62.43 USD.

Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    bu 65 yaş üstü vatandaşlara aşı sırası geldi deniyor.Sağlık bakanlığı tablolarında 70 yaş üstü 4 milyon 200 bin vatandaş var gösteriliyordu.Şimdi sağlıkçıları çıkarttığında topu topu 1 milyon kişiye ilk doz aşısı yaptılar.Ee bu 4 milyon 200 bin öldü mü? Nasıl 65 yaşa geldi sıra. Yok 4 milyon 200 binden sadece 1 milyon aşı olduysa böyle yarım yamalak aşılamayla toplumsal bağışıklık mı sağlanır.Kendileri belli pencerede aşı olmayan en sona kalır diyordu, randevu sistemleri kilitli vs.Neyse ampül den beceri bekleyen dönsün aya baksın
    Aşıda zorlama yok isteyen olup isteyen olmuyor. Devlet baktı randevu alan yok sonraki gruba geçti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. Looner Hocam,

GRN.V up-grated to TSX from Vancuver stock exchange.

Bu, Kanada'da cok prestijli bir asama sayiliyor.

4. Dedem 90 yaşında aşısı evde vuruldu 3 hafta oldu.
    Babam 67, ona mesaj geldi ( risk grubunda kalp var ) hastanede olacak. Sağlık ocağı hastaneye yönlendirdi edevlette de risk grubunda olduğunuz için hastaneye gidin yazıyor. Ama babamdan büyük akrabalar var onlara henüz gelmedi sanırım risk grubu olan 65+ ya geldi.
     Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    bu 65 yaş üstü vatandaşlara aşı sırası geldi deniyor.Sağlık bakanlığı tablolarında 70 yaş üstü 4 milyon 200 bin vatandaş var gösteriliyordu.Şimdi sağlıkçıları çıkarttığında topu topu 1 milyon kişiye ilk doz aşısı yaptılar.Ee bu 4 milyon 200 bin öldü mü? Nasıl 65 yaşa geldi sıra. Yok 4 milyon 200 binden sadece 1 milyon aşı olduysa böyle yarım yamalak aşılamayla toplumsal bağışıklık mı sağlanır.Kendileri belli pencerede aşı olmayan en sona kalır diyordu, randevu sistemleri kilitli vs.Neyse ampül den beceri bekleyen dönsün aya baksın
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Burada,belirlenen sürede başvuru yapılmaması,randevu sisteminin oldukça karışık olması gibi unsurlarda söz konusu,benim çevremdeki son durum;hanım;sağlıkçı 2. doz oldu,hanımın dedesi;87 yaş geçen hafta ilk doz oldu,kayın peder-kayın valide;66 yaş bugün aşı oluyor,babam 75 yaş ;geçen hafta oldu,annem 69 yaş önümüzdeki haftaya 182 üzerinden randevu alabildik,eğer e-devlet şifresi olsaydı muhtemel bu hafta olabilirdi,tekrar söylüyorum,özellikle e-devlet üzerinden gerekli adımları takip ederek randevu almak çok zor, eğer yanında bu işlerden anlayan biri yoksa 65 yaş üstü 10 vatandaşın en az 7 si randevu falan alamaz...

Edit:biz küçük bir ilçedeyiz burada işler daha hızlı ilerliyor olabilir...
    Son düzenleme : watcher46; 13-02-2021 saat: 11:29.

6. Dedeniz icin 2. aşı bilgisi geldi mi..ne zaman olacak belli mi...
    Benim komsuma birinci asiyi evde yaptilar...ikinci icin randevu alin demisler...50 defa 182 yi aradim "randevu olusturamiyoruz sonra arayin " diyorlar...
    Ikinci ası zamani da geldi... ne yapacagiz bilmiyorum...
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Dedem 90 yaşında aşısı evde vuruldu 3 hafta oldu.
    Babam 67, ona mesaj geldi ( risk grubunda kalp var ) hastanede olacak. Sağlık ocağı hastaneye yönlendirdi edevlette de risk grubunda olduğunuz için hastaneye gidin yazıyor. Ama babamdan büyük akrabalar var onlara henüz gelmedi sanırım risk grubu olan 65+ ya geldi.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

7. tepeden bu kadar düzeltme yemiş mala bir boy daha gider demek için pozda olmak gerek sanırım.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Burada,belirlenen sürede başvuru yapılmaması,randevu sisteminin oldukça karışık olması gibi unsurlarda söz konusu,benim çevremdeki son durum;hanım;sağlıkçı 2. doz oldu,hanımın dedesi;87 yaş geçen hafta ilk doz oldu,kayın peder-kayın valide;66 yaş bugün aşı oluyor,babam 75 yaş ;geçen hafta oldu,annem 69 yaş önümüzdeki haftaya 182 üzerinden randevu alabildik,eğer e-devlet şifresi olsaydı muhtemel bu hafta olabilirdi,tekrar söylüyorum,özellikle e-devlet üzerinden gerekli adımları takip ederek randevu almak çok zor, eğer yanında bu işlerden anlayan biri yoksa 65 yaş üstü 10 vatandaşın en az 7 si randevu falan alamaz...

Edit:biz küçük bir ilçedeyiz burada işler daha hızlı ilerliyor olabilir...
    İkinci randevuyu almakta zorlanıyoruz. Kim hastahanede o kadar ileri tarihli randevu bile yok. Normalde ilk aşı ile ikinci randevuyu vermeleri daha doğru olacaktı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 836/996 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •