Sayfa 452/556 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by ukc Yazıyı Oku
    Hisse sinyal diye bir uygulama çıkmış anlık fiyat vereceğim diyor ücretsiz algoritma hisse bulucu filan buda büyük ihtimal bir aracı kurum tarafından sağlanacak ama hangisi ? Tek kademe derinlik 40 TL borsa İstanbul borsa ya ilgi alaka artsın istiyorsa 15 dakika geç veri saçma.
    İndirdim Info menkul un çıktı))

2. Böyle düşünüyorsanız ismen son derece tahmin edilebilir ve hala ucuz; info ise büyümeye çalışıyor bu tarz daha çok haber duyacağız bence.
     Alıntı Originally Posted by Berkshire Hathaway Yazıyı Oku
    İnşallah info değildir. Bu işin elektrik masrafı ve temsil ağırlama giderleri perişan eder infoda bizi.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Tradingview olurse hisse için iyi olabilir ama Cqg powered aracıkurumlar tradingviewde işlem yapabiliyor
    Türkiyede jpmorgan citi ve philipcapital cqgyi destekliyor bireysel ulaşılabilirlik anlamonda philipcapital sadece yurtdışı vadelilerde bu işlemi yaptırıyordu TR vadelilerde yoktu.
    Ben niye TR pazarı için de böyle birşey yapmıyorsunuz demiştim 2019da belki onlarda olabilir..

Ki tradingviewde 4 kıtada nam salan aracı kurum demiş

https://twitter.com/tr_tradingview/s...699852800?s=19

YTD

4.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Tradingview olurse hisse için iyi olabilir ama Cqg powered aracıkurumlar tradingviewde işlem yapabiliyor
    Türkiyede jpmorgan citi ve philipcapital cqgyi destekliyor bireysel ulaşılabilirlik anlamonda philipcapital sadece yurtdışı vadelilerde bu işlemi yaptırıyordu TR vadelilerde yoktu.
    Ben niye TR pazarı için de böyle birşey yapmıyorsunuz demiştim 2019da belki onlarda olabilir..

YTD
    Böylece info olmadığı kesinleşti gibi..
    Benim anlamadığım songür beyin böyle yazmasıyla yatırımcıları gereksiz gaza getireceğini düşünmüyor mu? Ayrıca tradingview inde her mesajın altına ciddiyetten uzak cevap vermeye çalışmasıda ayrı bir olay.. böyle işleri hiç sevmiyorum gereksiz beklenti yapıp sonra olumsuz hava estirecekler hiç yoktan yere...

5.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Tradingview olurse hisse için iyi olabilir ama Cqg powered aracıkurumlar tradingviewde işlem yapabiliyor

YTD
    Yalnız bu tweet 1 ay önce üzerinden çok zaman geçmiş. Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    Böylece info olmadığı kesinleşti gibi..
    Benim anlamadığım songür beyin böyle yazmasıyla yatırımcıları gereksiz gaza getireceğini düşünmüyor mu? Ayrıca tradingview inde her mesajın altına ciddiyetten uzak cevap vermeye çalışmasıda ayrı bir olay.. böyle işleri hiç sevmiyorum gereksiz beklenti yapıp sonra olumsuz hava estirecekler hiç yoktan yere...
    13 Ocak'ta "CQG server teknolojisine sahip bir aracı kurumla Borsa İstanbul'da Türkiye Bayrağı işlem yapabileceğinizi umuyoruz" paylaşımı yapılmış [1], İnfo böyle bir teknolojiye sahip mi bilmiyorum ama oguzvortex19'in dediği gibi global bir kurum olan Philip olma ihtimali hiç de az değil. Ancak Tradingview 1 Şubat tarihinde Info Trade paylaşımının altına gelen "Trading view pro kullanıcıları infotrade pro ile işlem açabilecek mi, teşekkürler" sorusuna "Merhaba görüşmelere başladık ve size duyuru ile bilgi sağlayacağız Mustafa bey, tşkler" diye cevaplamış [2]. Buradan ve Songür Bey'in paylaşımından Info'nun bu konuda bir adımı olduğunu çıkartabiliriz.

Dediğiniz gibi Tradinview admini de kimseye yok demediği için iş karışık.

[1] https://twitter.com/tr_tradingview/s...91908699852800
    [2] https://twitter.com/tr_tradingview/s...96662581014529

7. yine müthiş bir beklenti oluşuyor, ortada net olmayan olay üzerinden

bence fazla kapılmamak gerekir Tradinview admini herkese mavi boncuk dağııtıyor

düne kadar kimsenin aklına gelmezdi böyle bir beklenti, sanmıyorum bu beklenti için hisseye yatırım yapılacağını

8. Bülent bey 1 ay önce bir sürprizimiz var gibisinden bir şey söylemişti, Songür beyin paylaşımı, Mert beyin tradingview sorusuna karşı tavrı ve tweetlerin beğenilmesi bunlar bence apaçık bir şekilde info olduğunu gösteriyor.. Bu olay olmasa bile hisse kısa vadede zaten dip çalışması yapıyordu ve ufak ufak kıvılcımlarla tepkiye hazırlanıyordu.. Bunlar olmasa da hisse yoluna girmiş devam edecekti, GYG yüzünden çok ciddi mal el değiştirdi.. Bu habere hisse tavan falan olmadı sonuçta.. Gereksiz bir beklenti, fiyat hareketi vs şimdilik yok..

Sayfa 452/556 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •