-
Süleyman Soylu :
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Süleyman Soylu :

Amasız fakatsız Türk'ü, Kürd'ü Laz'ı Çerkez'i Arap'ı her birimiz farketmez pkk'ya karşı durmalıyız..
Siyasi çekişmeleri bir kenara bırakıp hiç olmazsa terör ve pkk konusunda bir olmamız gerekiyor.
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, sorumluların da en kısa zamanda cehenneme gönderilmesini dilerim Allahtan..
-
Bu kış günü,Durup dururken 10 tane vatandaşımız birden Katlediliyorsa,ABD nin yeni Başkanı Bidon,Türkiye içindeki maşaları vasıtasıyla ilk icraatıni (!) yaptı demektir...
-
HDP milletvekilleri Hüda Kaya ve Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında, provokatif sosyal medya paylaşımları nedeniyle soruşturma başlatıldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK/KCK tarafından 13 vatandaşımızın şehit edilmesi nedeniyle bir kısım sosyal medya platformlarında 'esir kampını TR bombaladı' vb. şeklindeki paylaşımlar ile terör örgütünce daha önce kaçırılan vatandaşlarımızın görüntülerinin yayınlandığının tespiti üzerine, görüntü yayınlayanlar ile paylaşımları yapanlar hakkında soruşturma başlatılmıştır." denildi.
-
İstanbul Valisi : Kıymetli İstanbullular;
Güzel bir kış günündeyiz.Yoğun kar yağışı ve fırtına devam ediyor.
Bütün eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 17.02.2021 Çarşamba gününe kadar ara veriyoruz.
-
Son durum :
-
Cafe Trend&Trade - IV
Koronavirüs salgınının kökenini araştırmak için Çin'e giden Dünya Sağlık Örgütü (WHO) heyetinden bilim insanları, Çin'in salgının nasıl ve ne zaman başladığını belirlemelerine yardımcı olabilecek ilk vakalara dair ham bilgileri vermediğini söyledi./ BBC
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri