Sayfa 222/1002 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Unuttuklarimizi Hatirlattiginiz icin tesekkurler Sn Sindoma

https://www.downturkiye.org/bagis-yap

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    https://twitter.com/fatihalagoz01/st...56009972076548

Dert edindiğiniz şeyleri arada düşünün.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Türk borsasını sıkıştığı yerden itfaiye kurtaracak değil,,,Türk borsasını ve Türk ekonomisini yabancının parasıda kurtarmaz,,,Türk borsasını Türk'ün dişinden tırnağından arttırdığı birikimler kurtaracak,,,Türk borsası sıkıştığı yerden kurtulunca Türk ekonomisi de kurtulacak, Türk toplumu refahı yakalayacak,,,bunu sağlayak olan, birikimleri dövizden altından bankadan koparıp borsaya getirecek olan yegane etken güvendir, bunu sağlayacak olanlar da kurumlardır, otoritelerdir...H.H.

F35 ler CCATSA yaptırımları derken,
    TR,F16 uçaklarını modernize edemiyormuş,yıllardır...

Suriye ve Yunanistan karşısında hava üstünlüğümüzün olmadığı tartışılıyor..
    Ege'de yıllardır,hava üstünlüğümüz varken, S400 ler ve yanlış politikalarla düştüğümüz durum...

Ay'a gidecek tayyip ...Ege'de denize açılamıyor...

4. Mikroekonomik bakış .Halkın cebindeki 3 kuruşa kaldı..

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Türk borsasını sıkıştığı yerden itfaiye kurtaracak değil,,,Türk borsasını ve Türk ekonomisini yabancının parasıda kurtarmaz,,,Türk borsasını Türk'ün dişinden tırnağından arttırdığı birikimler kurtaracak,,,Türk borsası sıkıştığı yerden kurtulunca Türk ekonomisi de kurtulacak, Türk toplumu refahı yakalayacak,,,bunu sağlayak olan, birikimleri dövizden altından bankadan koparıp borsaya getirecek olan yegane etken güvendir, bunu sağlayacak olanlar da kurumlardır, otoritelerdir...H.H.

Alıntı Originally Posted by Fqc77 Yazıyı Oku
    Cevabı yazılmış 1633 DEN(açarken yazmamıştım) açtıklarım 1624 DEN kapanmıştır,amaç burada yaptığım karı yazmak değil,ağırlığımı azalttığımı spota portföyü kaydırdığımı söylemek,çünkü çok sert hareketler olacak,157 üzerinde çıkışında çok uzun aylar süreceğini zannetmiyorum,bankalarda mal aldılar,son 10 gündür özellikle garan da ,belki kanal istanbul belki ekonomi reformu belki not artırımı,belki biden teşvik paketi üzerine bizimkilerin thyao ya teşviki gibi hareketlerle yukarı sürüp mal satacaklar,adamlar askıda kaldı veremiyorlar aşağı yönlü momentum yok ama yukarı yönlü de çok güç var demiyorum,157-158 e doğru yine sürüne sürüne gidip haberlerle uzun barlar olur malı servis ederler diyorum,1699(Karlofça) endeks için zirve beklentim,2013 de 93 geldiğimizde 100 olacak diye itelediler millete,1699-1190 hareketi olur 2021 Mayıs ile 2022 Mayıs arasında,çünkü 2021 Eylül-ekim gibi erken seçim kararı alınıp,2022 baharında seçim olacağını düşünüyorum,seçimlerden 9 ay önce sert satış başlar ve öncesinde de ralli olmuştur,erken seçim olması ülke yararına,çünkü 2023 de seçimde reise kazandırmazlar 100 yıl anlaşmalarında zayıf kalıcaz,eğer bir sıkıntı çıkacaksa (iç karışıklık çıkarmak ister yurtdışı)en azından müdahale edecek zaman olmalı,
    Ytd
    bu hafta modys not artırı mı ile ilgili açıklama yapması bekleniyor..... Geçen haftadan aklımda böyle kaldı....bilenler beni teyit edeblir mi....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Osmanlı Toprakları
    Gönderi
    1,211
    bu hafta modys not artırı mı ile ilgili açıklama yapması bekleniyor..... Geçen haftadan aklımda böyle kaldı....bilenler beni teyit edeblir mi....
    Fitch 19 Subat da
    Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.

7. Nato zirvesi var 17 şubat
    Mb kararı 18 şubat

8. Evet attıracak , uzun süre beklenen özlenen artırım olacak . Tek kademede değil ,direkt yatırım yapılır seviyeye götürecek
    Keşke olsa..adaletin olmadığı yerde bir bk olmaz.

Sayfa 222/1002 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •