Sayfa 866/996 İlkİlk ... 366766816856864865866867868876916966 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,921 - 6,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yani..olay o..direk objektif kalmaya çalışarak anlattım bir de

Yanlış anlamışsınız, darbenin ve provasının zerresi yok.

Öte yandan; kağıttan flüt diye yazı yazdı Altan. Bahsettiği kişi FETÖ' nün öz yeğeni. İnkar etmiyor zaten, subliminal yani. Devranın dönmesi bekliyor.
    Şimdi o kağıtdan flütü okudum sn achilles,evet bu dediği selman fetönün yeğeni ise ne diyeyim bu ahmet altana ,gerekeni ona ali tatar ilerde der.Yalnız edebi olarak değerlendirirsek adamın kalemi cidden güçlü,edebi olarak çok iyi bir yazar ,yazık cidden.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Çetin doğan ın seminerinde benim hatırladığım,kimlerin alınacağı hangi hapishanelere falan konacağı bile ayrıntılı olarak belirtiliyordu,yanlış mı hatırlıyorum.Gerçek isimlerle simulasyon o tarz seminerlerde doğalmıdır.
    Plan görevleri 10-20 yıl gibi uzun sürelere hizmet eder, isim kullanılmaz. Kaldı ki 3 gün süren bir seminerde o kadar temel görevler varken, o detaya inilemez. İspatlandı bunlar efendim, Ms Word'de kullanılan yazı fontları dahi Courier miydi, o tarihte henüz microsoft tarafından icat edilmemişti. Son kayıt tarihleri filan düzmece. Seminere katılan 160 kişi mi ne var, herkes yok böyle bir şey konuşulmadı diyor, bir kişi de konuşuldu demedi.

Plan görevleri 10-20 yıl gibi uzun sürelere hizmet eder, isim kullanılmaz. Kaldı ki 3 gün süren bir seminerde o kadar temel görevler varken, o detaya inilemez. İspatlandı bunlar efendim, Ms Word'de kullanılan yazı fontları dahi Courier miydi, o tarihte henüz microsoft tarafından icat edilmemişti. Son kayıt tarihleri filan düzmece. Seminere katılan 160 kişi mi ne var, herkes yok böyle bir şey konuşulmadı diyor, bir kişi de konuşuldu demedi.
    Doğrudur sn achilles çok ayrıntılı bildiğim bir konu değil.Şimdi ne desem olmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şimdi o kağıtdan flütü okudum sn achilles,evet bu dediği selman fetönün yeğeni ise ne diyeyim bu ahmet altana ,gerekeni ona ali tatar ilerde der.Yalnız edebi olarak değerlendirirsek adamın kalemi cidden güçlü,edebi olarak çok iyi bir yazar ,yazık cidden.
    Ne diyim bilemedim Sn Hkm siz edebi dilini beğendim deyince;

Ne diyim bilemedim Sn Hkm siz edebi dilini beğendim deyince;

Sn achilles benim en sevdiğim yazarlardan dı,o yüzden ihanete uğramış gibi oldum.Şimdi rıchard wagner nazi diye müziğini sevmiyelim mi))))))))

6. Dua etsin ki, siz edebi dilini beğeniyorsunuz

Dua edin ki, edebi dilini beğeniyorsunuz
    Valla bu taraf maraf işleri olmadan bütün kitaplarını okuduğum,dediklerini dinlediğim sıkı bir muhalif aydın olarak gördüğüm biriydi,tamamen yanılmışım.

Misal dostoyevski de çok ama çok sıkı bir türk düşmanıymış,ne yapacağız şimdi onun kitaplarını da okumayalım.

Sayfa 866/996 İlkİlk ... 366766816856864865866867868876916966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •