Sayfa 170/609 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon
Arama sonucu : 4872 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1.  Alıntı Originally Posted by Paçoz Yazıyı Oku
    Bu birleşme hikayesini kim attı ortaya, bir kaynak var mı? Dayanaksız konulara kafa yoruluyor gibi geliyor.. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Dayanak arıyorum diyorsanız yanlış yerdesin azizim onun için kap lazım oda patron atmaz ama bu işde çalışan her dostum azıcık deneyim sahibi ise işin birleşme ye gittiğini görür

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum

2.  Alıntı Originally Posted by kibarmelih69 Yazıyı Oku
    Dayanak arıyorum diyorsanız yanlış yerdesin azizim onun için kap lazım oda patron atmaz ama bu işde çalışan her dostum azıcık deneyim sahibi ise işin birleşme ye gittiğini görür

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İyi de Özsermaye ve sermaye bölüm hesabıyla aralarındaki parite 1 e 3.5 tur. Birleşme olursa uygulamak durumunda oldukları oran bu. Şu anda neredeyse 1 e 6 ya doğru gidiyor. Bu hesapla yatırım KY sı bizden daha büyük tehdit altında.

3. Burada eğer yabancı ve fonlar çıkmazsa tamamen eczyt olduğu gibi dava ederler diye düşünüyorum bence esasen öncelikle birleşme sonrası yüzde 5 olacak hale getiremediler henüz ,getirmiş olsalardı bu kadar ugrasmazlardi şimdi iş bitmisti şu an oran neredeyse 6 .

4. Kimi mecralarda saçma sapan şeyler söylüyorlar. Yok yatırım 200 tl olacak yok 300-400 tl olacak. Hesap diye bir şey var. Şu anda bile yatırım artık pahalı. Boryat 600 olmuş bu niye olmasınmış. Yatırım elindeki değer ne ki bu büyük fiyatlar etsin. Birde 20 yılı geçkin bir yatrım büyük çıkışı var. Kazanan çok para kazanmış, efsane olmuş. O günlerle karşılaştırma yapılıyor. Bu pariteye rağmen birlieri hala mal alıyor. Hiç parite düşünen yok. Oysa ilaç ve yatırım aynı mal. İç içe geçmiş aynı mülkiyetleri belli oranlarda paylaşan şirketler. Birinin uzaya gidip birinin buralarda durma şansı yok. Ha, şu var ilaç elinde olanın trade şansı yok, beklemek zorunda. Yatırım elinde olan bu büyük avantajla ilaca geçebilir.

Zaten bu paritelerle bir birleşme operasyonu olursa mahkemelik olur. SPK izin vermez muhtemelen.

selimhan01 Guest
     Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    iyi de özsermaye ve sermaye bölüm hesabıyla aralarındaki parite 1 e 3.5 tur. Birleşme olursa uygulamak durumunda oldukları oran bu. şu anda neredeyse 1 e 6 ya doğru gidiyor. Bu hesapla yatırım ky sı bizden daha büyük tehdit altında.
    kimi mecralarda saçma sapan şeyler söylüyorlar. Yok yatırım 200 tl olacak yok 300-400 tl olacak. Hesap diye bir şey var. şu anda bile yatırım artık pahalı. Boryat 600 olmuş bu niye olmasınmış. Yatırım elindeki değer ne ki bu büyük fiyatlar etsin. Birde 20 yılı geçkin bir yatrım büyük çıkışı var. Kazanan çok para kazanmış, efsane olmuş. O günlerle karşılaştırma yapılıyor. Bu pariteye rağmen birlieri hala mal alıyor. Hiç parite düşünen yok. Oysa ilaç ve yatırım aynı mal. Iç içe geçmiş aynı mülkiyetleri belli oranlarda paylaşan şirketler. Birinin uzaya gidip birinin buralarda durma şansı yok. Ha, şu var ilaç elinde olanın trade şansı yok, beklemek zorunda. Yatırım elinde olan bu büyük avantajla ilaca geçebilir.

Zaten bu paritelerle bir birleşme operasyonu olursa mahkemelik olur. Spk izin vermez muhtemelen.
    zaten sorunun cevabını vermişssin bekir kardeşim bu iş saçma sapan bir surumda zira patron bilerek oraya sürüyor
    namuslu bir spk olsa bunu yapamazlar ...ama yapacaklar o birleşmeyi göreceğiz...bak bunu unutma..yaz bir kenara önce dandik kardeş firmaları yürüt....az sayıda olan lotları piaysadan önceden toplamış ol asıl ana firma olan ilacı baskıla sonra bir kap ben büyümek için birleştireceğim sonrasında 10 tl olması gereken kağıdı 100 ana kağıdı birleştir hooop oradan bana kağıdı 100 tl satmış ol olay bu sorarım sana namuslu bir spk da bu yapılabilirmi...
    Daha önceden bu olayı şişede yaşamış bir ky olarak ki orada daha vicdanlılardı.. Olay buraya gidiyor bak gör....

6.  Alıntı Originally Posted by selimhan01 Yazıyı Oku
    zaten sorunun cevabını vermişssin bekir kardeşim bu iş saçma sapan bir surumda zira patron bilerek oraya sürüyor
    namuslu bir spk olsa bunu yapamazlar ...ama yapacaklar o birleşmeyi göreceğiz...bak bunu unutma..yaz bir kenara önce dandik kardeş firmaları yürüt....az sayıda olan lotları piaysadan önceden toplamış ol asıl ana firma olan ilacı baskıla sonra bir kap ben büyümek için birleştireceğim sonrasında 10 tl olması gereken kağıdı 100 ana kağıdı birleştir hooop oradan bana kağıdı 100 tl satmış ol olay bu sorarım sana namuslu bir spk da bu yapılabilirmi...
    Daha önceden bu olayı şişede yaşamış bir ky olarak ki orada daha vicdanlılardı.. Olay buraya gidiyor bak gör....
    .Bu parite ile bilrleşmeye gidemezler. Ne kadar dejenere olursa olsu spk, Birleşmede parite belli 1 e 3.5. Çünkü bu şirketler içiiçe geçmiş biri diğerinin fiyatından çok kopamaz. Bu birleşme için geçerli. Oysa kottan çıkma durumunda Sadece ilgili şirket değerlemesi yapılacağından bir parite sözkonusu olmaz. Keyfe kader ısmarlama ile değerleme yapar KY zarara uğratılabilir. Ecyap örneğinde olduğu gibi. Burada aynı malın iki yüzü nasıl farklı bir pariteden birleşme olabilsin.

selimhan01 Guest
    .bu parite ile bilrleşmeye gidemezler. Ne kadar dejenere olursa olsu spk, birleşmede parite belli 1 e 3.5. çünkü bu şirketler içiiçe geçmiş biri diğerinin fiyatından çok kopamaz. Bu birleşme için geçerli. Oysa kottan çıkma durumunda sadece ilgili şirket değerlemesi yapılacağından bir parite sözkonusu olmaz. Keyfe kader ısmarlama ile değerleme yapar ky zarara uğratılabilir. Ecyap örneğinde olduğu gibi. Burada aynı malın iki yüzü nasıl farklı bir pariteden birleşme olabilsin.
    azizim bu anlatıklarım aslında birleşme içinde şeytan ayrıntılarda gizli bakarsın birleşmez küçük şirketleri önce sonra bizi bıorsadan çıkartır..bunlarda hinlik bitmez ...
    şimdi eczilac borsada satmaya kalsaydı yada yabancıya toplu satış yapsa idi bu fiyattanmı verirdi...
    yada yabancı kardeş firmaları bu fiyattan alıacak kadar enayimi idi

8. 1/6 pariteden dönüş bekliyorum.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 170/609 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •