Sayfa 231/1002 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. TÜİK başkanı görevden alınmış, çoook ufak da olsa sanırım reform adımı olarak algılandı ki dolar 7 lerin altına indi...

Viop shortcular , Dolar longcular , Sasa shortcular hakikaten inanılmaz paralar kaybetti, bitti resmen sermayeleri...

3.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    TÜİK başkanı görevden alınmış, çoook ufak da olsa sanırım reform adımı olarak algılandı ki dolar 7 lerin altına indi...
    eli mahkum hocam kimse inanmıyordu ama mecburen bu adımları atacak.!!!
    uyum sağlamak zorundasın batıya yoksa malumunuz dış minnaklar bitmiyor.!!
    peki soru şu..
    devlet başkanımız haklımıydı..
    DOLAR 8 10 TL OLACAK GÜZELLEMESİ YAPANLAR haksız mı çıktı yada gerçekten bir oyun mu kuruldu bu ülkeye..
    eğer öyleyse....ÜLKECE OYUNA GELDİK.!!

4.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    TÜİK başkanı görevden alınmış, çoook ufak da olsa sanırım reform adımı olarak algılandı ki dolar 7 lerin altına indi...
    Yüzde 14 çakma enflasyon yüzde 50 olarak gösterilirse "işte şeffaf yönetim" diyerekten borsaya bi alım daha gelir mi acaba..

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Spot30 164.200 üstüne atarsa, short için biraz daha beklemek gerekecek.
    Makasa göre viop kaç olursa artık.
    164.750 ortalama short aldım.
    onaya gidiyoruz sanki.
    165.900 görebilr diye düşünüyorum. Üstüne çıkarsak bilemiyorum short riskli olabilir.
    cuma kapanıştan önce yukarıdaki fikrimi belirtmiştim.

6.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Viop shortcular , Dolar longcular , Sasa shortcular hakikaten inanılmaz paralar kaybetti, bitti resmen sermayeleri...
    başkan sen en iyisini yaptın .!!gerçketen taktir ettim sizi.!!
    balon demeye başladılar..
    gene algı değişti..tekniği kötüleyenler gene HÜSRANA uğradı.!!
    olayın özeti budur ..
    BİZ EMARE DERKEN GENE BUNDAN BAHSEDİYORDUK.!!

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    sasa short ya da açıkçılar sağmı.!!
    neler demiştik..
    zamanında bu fiyat etmez diyen temelcileri yamultan hissedir kendisii..hedef 2023 ..!!
    sasa dan en çok çekenler kendini zeki sanan beklenti bitti sanan açıkcılar shortçular ve ""bu şirket bu kadar etmez yeeeeaaaaa"" deyip şimdi"" 8.5 milyar tl öz sermayeye eklenecek şirket karlılık göz ardı edilirse fk pddd çok düşecek"" diyen TEMELCİLER...
    size 5.5 yılı aşkın bir özeti geçtim..
    ömürde bir kere denk gelir..!!
    herkese kolay gelsin.!!
    Hocam 8.5milyar TL nasıl eklenecek öz sermayeye alınan borç uzun vade giderlere yazılacak bilançoya etkisi olmaz teknik olarak hatanız var. Ama likiditeyi arttırır diyorsanız evet dönen varlıklar/ duran oranı iyileşecektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    164.750 ortalama short aldım.
    onaya gidiyoruz sanki.
    165.900 görebilr diye düşünüyorum. Üstüne çıkarsak bilemiyorum short riskli olabilir.
    cuma kapanıştan önce yukarıdaki fikrimi belirtmiştim.

hocam yanıltmış gibi olmayayım ama cyan rengi mavi renk herhalde ona paralel çizmelisiniz artık trend fibo ile işlem yapıyorsanız çünkü ikisi de 120 dk ye göre onaylı dip..
    hatta şunu da diyebilirim 1610 dibi bende 120 de değilde daha altında onaylı dip..aslında 1607 de ilk aşımda benim sistem yeşil karolarla belirtim al vermiş ama 1610 a gelin ce sat vermediği için son oluşan bunun üstünde ki dibi de trende katmak zorundasınız
    görüşlerinize de katılıyorum daha short için erken gibi duruyor kısalarda özellikle..!!uzun da zaten o bar boyundan ötürü emare yok..

Sayfa 231/1002 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •