Bankacı arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum.
Bedelliden girişli nakit 709.000.000 TL ile hiç bir şey yapılmadığını farz etsek,
Yılın geri kalanındaki 10 ay da faizde değerlendirildiğinde getirisi ne olur?
yatırım tavsıyesi değildir.
topladiklari paraya dusuk faiz verip faizsiz kazanc adi altindaki bankasi yetmedi ac gozluluklerinden altin yumurtlayan tavugu kestiler
parayi faize koysan bunlarin tum yatirimlarindan daha yuksek getirisi olur 1 milyar ytl
topla her sene zarar yaz
ihlas tuvaletten ucuz dogru oyle de olmasi lazim
cunki Turkiyede 1.850.000.000 ihlas holding hissesi var
1 milyar 850 milyon tuvalet yok
rüchan pazarının kapanışı 16.02.2021 saat 18 de değilmi dostlar ! yanlış hatırlamıyorum umarım...takip eden paylaşabilirmi
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Rüçhan açılış saati bildiğim kadarıyla sabah 10.00 kapanış saati 18.00 bu saatler haricinde keyfi uygulama yapan aracı kurum olacağını sanmıyorum. Çünkü öyle bir şey olsa oluşabilecek yatırımcı zararını tazminle yükümlü olması gerekir mantıken.
Yatırım tavsiyesi değildir
Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...
Yer İmleri