Sayfa 434/907 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by kawiss Yazıyı Oku
    Ne sevgilisi be ! Milletin ırzına geçti zorla nikah kıydı adiler sen neden bahsediyon ..Tövbe tövbe..
    iyide,,bunca yıldır beraberiz.Bunun bir nedeni olmalı.Evlide değiliz,çünkü ayrılmamız tek tuşa bakar..Dolaysiyle ya arkadaşız,ya sevgili.Ben sevgili dedim.Siz başka bişey diyebilirsiniz.

2. Bankacı arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum.

Bedelliden girişli nakit 709.000.000 TL ile hiç bir şey yapılmadığını farz etsek,

Yılın geri kalanındaki 10 ay da faizde değerlendirildiğinde getirisi ne olur?

yatırım tavsıyesi değildir.

3. topladiklari paraya dusuk faiz verip faizsiz kazanc adi altindaki bankasi yetmedi ac gozluluklerinden altin yumurtlayan tavugu kestiler

parayi faize koysan bunlarin tum yatirimlarindan daha yuksek getirisi olur 1 milyar ytl
    topla her sene zarar yaz

ihlas tuvaletten ucuz dogru oyle de olmasi lazim
    cunki Turkiyede 1.850.000.000 ihlas holding hissesi var
    1 milyar 850 milyon tuvalet yok

4. rüchan pazarının kapanışı 16.02.2021 saat 18 de değilmi dostlar ! yanlış hatırlamıyorum umarım...takip eden paylaşabilirmi
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

5.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    rüchan pazarının kapanışı 16.02.2021 saat 18 de değilmi dostlar ! yanlış hatırlamıyorum umarım...takip eden paylaşabilirmi
    Sayın illim R pazarının kapanışı 16.02.2021 yani yarın. Ancak saat kısmı aracı kurumdan aracı kuruma değişiyor diye biliyorum. Kimi saat 12 de kapatıyor kimi 16 da. 18 e kadar işlemi açık tutan var mı bilemiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by small_investor_0 Yazıyı Oku
    Sayın illim R pazarının kapanışı 16.02.2021 yani yarın. Ancak saat kısmı aracı kurumdan aracı kuruma değişiyor diye biliyorum. Kimi saat 12 de kapatıyor kimi 16 da. 18 e kadar işlemi açık tutan var mı bilemiyorum.
    farklı saatlerde kapatılması yasal bir durummudur kafama yatmadı bu süre...tşkler bu arada üstad.
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

7.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    farklı saatlerde kapatılması yasal bir durummudur kafama yatmadı bu süre...tşkler bu arada üstad.
    evet aracı kurumuma danıştım farklı kurumların farklı saatlerde kapanış olma ihtimali yok kişisel haklar ve eşitlik ilkesine göre dediler...ve işlem kapanışı 18 dediler...tabi herkes ginede kendi aracı kurumuna danışarak teyit etmesinde fayda var...

8. Rüçhan açılış saati bildiğim kadarıyla sabah 10.00 kapanış saati 18.00 bu saatler haricinde keyfi uygulama yapan aracı kurum olacağını sanmıyorum. Çünkü öyle bir şey olsa oluşabilecek yatırımcı zararını tazminle yükümlü olması gerekir mantıken.

Yatırım tavsiyesi değildir
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

Sayfa 434/907 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •