Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Bist 30 kağıtlarıysa normaldir![]()
Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
Bugün ilk defa short denemeye başladım, kısa kısa, 1 lot yani poz açıyorum hisseler de, 3-5 kademeye kapatıyorum, şaka maka 100 TL aldım laaa
Para short ta valla
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Ereğli, aselsan, sahol ve tofaş eksi.. ereğli dışındakiler ömrümü yedihepsi 30da değil ama çoğu 30'dan sağlamdır
Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
Yer İmleri