Originally Posted by ABKA SASA hala tavan..Az kalsın gaza gelip short açacaktım Bugün tavan olur dedim,yarın da olur 49-50 zor geçer ama en azından oralardan denenir Ytd
Originally Posted by ABKA 1582 yi test etseydik..kallavi,stoplosslu short açardım ama olmadı... benim açımdan iyi olacaktı.. Bu hafta için 1582-83 kanımca çok önemli...
Originally Posted by boschyatirim Yalniz değilsiniz. Ne güzel nakitteydim.Sabah şeytan dürttü.Tek hisse alayim heyecan olsun dedim. Tak hemen 10 kademe geriye attı. Halada öylece duruyor. En güzeli her ay düzenli almak.. Kafam şu an çok rahat
Originally Posted by Fqc77 Bugün tavan olur dedim,yarın da olur 49-50 zor geçer ama en azından oralardan denenir Ytd zamanında hisse vadeliye bulaşma,diye yazmışım..ondan bulaşmadım..acı tecrübem var.
1646 lönk 2/5
Üssel 240 dk 3 periyot 156350 üzerinde durmaya çalışıyor BİST altında kapatırsa 16.00 barını reverse olurum bekliyorum...
Originally Posted by Mykskstar En güzeli her ay düzenli almak.. Kafam şu an çok rahat Başarılı trade edemeyenler için en iyi strateji bence bu
Hamdım Piştim Yandım
kırdı walla acımadı pala.robotların üzerine oynuyor 155100 bist son kale... hala tutuyorum ytd
Forum Rules
Yer İmleri