Originally Posted by
discretus
gün içinde hulk için 30-40 tl gibi rakamlar telafuz edilmiş orta uzun vadede.. ama diğer bankalara baktığımda çarpanlar olarak çok fark göremedim.. geçtiğimiz aylarda yapılan yeni sermaye ayarlaması sonrası oluşan çarpanlardan bahsediyorum..hulk 30-40 gibi rakamları bir noktada görecekse garan isctr filan görmemesinin bir izahı olmaz.. badem force etkisi ayrı konu ama ceza konusu sanki hiç fyatlanmamış gibi (negatif anlamda fiyatlanmamış gibi ).. kar rakamlarına bakıyoruz defter değerine bakıyoruz benzer çarpanlar.. o nedenle ceza konusunun pozitif sonuçlanması ekstra bir etki yaratmaması gerekir görmediğim başka bir nokta yoksa..ama mal devri yapılacaksa uygun bir spekülasyon elbette.
Bu detayları pek bilmesem de 14 TL den 5 TL olan bir halk,
10 TL den 6 TL olup tekrar 10 TL olan bir garan vs....
Yani halk hiç tepki vermedi hiç bir harekette, baskı ile aşağıda tutuluyor uzun zamandır. Bu baskı bir gün biter... Bitti mi kardeşlerinin seviyesine gelir diye düşünüyorum. 30lar 40lar bilmem...
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Yer İmleri