Sayfa 919/996 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Banka şubesinin kapısına kadar ağırlanan arkadaş.. ağzına pasta falan tıkmışlardı ya..
    Bir gün yine çok zenginim,1.5 milyona ev,500 bin tl ye araba aldım,zenginim demiş miydim?sonra bankaya gittim müdür kapıya çıktı,ceketinin bir düğmesi açıktı uyardım,tamam abi dedi

Sonra bir gün nasıl kültürlüyüm,mantar çiftliği kurdum,ne alaka kültürlü adamın kültür mantarı çiftliği olur..

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Banka şubesinin kapısına kadar ağırlanan arkadaş.. ağzına pasta falan tıkmışlardı ya..
    Evet o adamda para bok gibi müdürler kapıya kadar uğurlayacaklarına ağzına pasta tıkıp kapıya kadar ağırlıyorlar
    bir halt olacağı yok.

Kabine toplantısı sonrası Erdoğan açıklama yapıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Hiçbir insanımızın kanı dökülmesin , analar ağlamasın , çocuklar ağlamasın diyenler türlü gayreti samimiyetle gösterdik

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : 15 Temmuz’da Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışanlara karşı milletimiz canı pahasına tarihi bir ders vermiştir

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Evet o adamda para bok gibi müdürler kapıya kadar uğurlayacaklarına ağzına pasta tıkıp kapıya kadar ağırlıyorlar
    Öğrenmiş olduk. Crashontheway ile selka aynı kişi..

Erdoğan : Kılıçdaroğlu dün yine tamamı yalan , tamamı yanlış bir sürü zırvayı sıraladı . Kasetle geçmişte olsa bu zat bunca yıldır CHP’nin genel başkanlık koltuğunu cebren ve hile ile işgal etmiş birisidir

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    yutarsan bir şey olmaz..
    kabuk aside dayanıklı.. tohum yayma evrimsel durumu
    çiğneme
    Prof. Osman Müftüoğlu karpuz çekirdeği yeyin diyordu ama çiğneyerek...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 919/996 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •