Sayfa 322/1002 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: Viop-XXXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    MB alım -satım yapan traderler kim acaba .merak ediyorum.Dolar alım-satımına kim karar veriyor?

Bu arkadaşlar mesela yabancı kurumlarda başarı gösterebilmiş traderler mi?

2. Ben de saygı çerçevesinde şöyle bir şey atayım ortaya. Herkes trader burada. Ama bakıyorum biri altın aliyor hop borsaya dönüyor pat dolara geçiyor oradan kriptoya oradan aman faize geçtim filan.

Yani ben daha sadece endeks kontratinda net her hafta kar eden bir yapıyı ne kafamda ne kodda oturtamadim. Hisse tarafım var orada taktığım belli oturmuş 5 senedir kazanıyorum ki onu da 3 senede yapabildim; sonra endeks başladım mesela 8 9 aydır sadece ama sadece sadece endeks oynuyorum onda da başarım tartışılır. Bu kadar farklı enstrümanda sürekli başarılı trade etmek bana göre insanüstü bir başarı borsa olmasa altin o olmasa dolar kesin patlar...

Bruce Lee diyor ya, her gün her vuruşu çalışan adamdan korkmam ama her gün bir vuruşu çalışan adamdan korkarım diye.

Bence özellikle bireysel trader için tek enstrüman çalışmak, yoğunlaşmak, mukemmel hale getirip eğer istek ve vakit varsa sonrasına geçmek doğru bir strateji.

Bilmiyorum siz ne düşünürsünüz.

Mesela akcay pay vadeli işlemleri çok iyi helal olsun kolay değil yani anlıyorum artık. Tek bir hisse bile kolay değildir ve ona yoğunlaşmak bile bir stratejidir. Ama hepsinden koy dedin mi birinden biri de gelir sana koyar gibi geliyor yanlış mıyım?

Mesela 8.34 buraya da yazıyorum bi 20 bin $ cort açsak açılırdı kabak gibi düştü ama kendime saygım olsun dedim yapmadım ben açsam 10 a giderdi kesin nogmissiz

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bizim deyyus yardırdı gidiyor, yarın 1.000 puan gapımız var herhalde...

Üç kuruş kefen param vardı, onunla da kapanışta biraz VAKBN aldım, sabaha bozmaz İnş...

4. 70 kontrat lonk var maliyetim 30 larda sanki hiç yükselecek gibi gelmiyor ben böyle kıvranırken ama hayırlısı
     Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Bizim deyyus yardırdı gidiyor, yarın 1.000 puan gapımız var herhalde...

Üç kuruş kefen param vardı, onunla da kapanışta biraz VAKBN aldım, sabaha bozmaz İnş...

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    70 kontrat lonk var maliyetim 30 larda sanki hiç yükselecek gibi gelmiyor ben böyle kıvranırken ama hayırlısı

Kapanışa yakın teorik fiyattan aldım...

Karanlık oda çıkışı, teoriğin 3 kademe üstüne alıyorlardı, ulan ver kurtul dedim 2k civarı da kar yazıyor...

Sonra dedim ne zaman böyle yapsam ertesi gün 20 kademe gap geliyor...

Vermedik, bakalım hayırlısı olsun...

yatırım tavsiyesi olmasın ama 7 nin altından dolar almayan 400ün altından altın almayan borsacıyım demesin gitsin pazarda iliman satsınengeç haftaya bazartesi hareket başlar..

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    yatırım tavsiyesi olmasın ama 7 nin altından dolar almayan 400ün altından altın almayan borsacıyım demesin gitsin pazarda iliman satsınengeç haftaya bazartesi hareket başlar..
    7 altından dolar alma fikrine katılmakla birlikte, doların ciddi harekete pazartesi başlaması fikrine katılmıyorum. Şu anda 5.2 yapan borsa 5.5 e gelinceye kadar ciddi anlamda hareket beklentim yok.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. BOFA nın PETKM tahtasında iki günde ( dün ve bugün ) yazdığı zarar; 6.2 mn TL...

Cem başkanın BOFA nın robotuna yaptıklarını görünce, aklıma GORA' daki şu sahne geliyor...

https://www.youtube.com/watch?v=m_V82rMIoLA

Sayfa 322/1002 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •