Yanlýþým varsa düzeltin lütfen.Bildiðim kadarýyla genel kurulun;yönetim kuruluna vereceði aksiyon yetkilerinin,bildirim zorunluluðu yok.Ancak yönetim kuruluna verilen aksiyon yetkileri sonucunda,YK tarafýndan bu yönde bir karar alýnýrsa;iþte bunun için bildirim yapýlmasý gerekecektir.Formasyonu burada ilk dillendiren sizsiniz,tesadüf olduðunu söyleyemeyiz sanýrým.GK yapýldý,kulp oluþumu tamamlandý,pik hareketi için bir sonraki GK'nýn beklenmeyeceði tabiidir.
Ansýzýn bir gece gelebiliriz zihniyeti burada yönetim kurulu tarafýndan icra edilecek o zaman???
Hiç umulmadýk anda kapa haber silsilesi baþlayacak? Doðru mu anladým? 2 gün öncesine kadar 11milyon 350bin tahsilâtýndan haberimiz yoktu. Yine böyle sürpriz ama bu kez güzel haberlerin devamýný mý göreceðiz? Zamanlama tamamen yönetimin tasarrufunda...
Usta aðustosta açýklanacak bilanço için ne düþünüyorsunuz? 2.ceyrek için son ayýn yarýsýna geldik sayýlýr. Ilk bilanço gibi zarar görecek miyiz?
Kapa bildirilen açýklamalara göre bir çok konu yine muallakta özellikle sizin ve dialektik hocamýn belirttiði faiz isletilmemesi konusu kapanmýþ ama altyapýsý yok gibi...
Ciro artýþýna dair bir bilgi yok...
Alacak meselesi ise uzun vadeye yayýlmýþ gyo iþi ile çözülecek fakat teferruat yok...
Þirkete dair yeniden yapýlanma mali sorunlarý çözmek için toplantý oldu kapa yapýlan açýklama tatmin edici olmadý.
Sizin yorumlarýnýzdan çýkardýðým sonuç orta vadede bu iþin meyvelerini görebiliriz. Kýsa vadede yine bunaltýcý hacimsiz dengesiz fiyat hareketleri olacak gibi... tahminim doðru mudur???
Þimdiden teþekkürler usta...
Dialektik usta bugün hiç yorum göremedik sizin düþünceleriniz neler? Yapýlan açýklamalarý özellikle faiz konusunun kapanmasýný nasýl deðerlendiriyorsunuz?
Yaa kusura bakmayýn aile ziyareti için hafta sonu þehir disinda çýktým.. yolda idim takip edemedim..ama anladýðým içerik gormeden birþey söylemek doðru olmaz o yüzden içeriði bilen bir iki arkadaþ yazarsa yorulmaya biliriz..bu verilerle zor yorum yapmak ama tek olumlu tarafý oy birliði olmasý...mantikli bir gerekçe koymuþlardýr umarim..yoksa böyle takdir ettik biþey olmaz mi modundadalar bilemiyorum..ama kötü senaryolar azalýp olumlu senoryalara doðru geçiþ yapýlýyor..piyasa fiyatlayacaktir..sert olmaz ama ufak ufak kafasýný kaldýrýr umarim...herkese sabir dilerim
Firma incelenecek tek olumsuz durum bu görünüyor onu halde bilirse olumlu taraf aðýr basiyor..ama mevzuata uymadý ise þirket batar arkaslar ...umarim o kadar akýl yoksunu deðillerdir.. bu paralarla aklýn ön planda olmamasý çok zor..o yüzden rahat olmak lazim.. denetim firmalarý önemli bir firma gerekli uyarýlarý yapmýþtýr.. tedbir de alinmistir umarim
görevinizi cok güzel yerine getiriyorsunuz...takdir ettim..
elinizde yüklü miktarda hisse oldugundan bahsetmisiniz daha önceki yazilarinizdan birinde..burda herkese genel kurula katilin cagrisida yapmissiniz..
ama toplanti tutaniginda akyürek ailesi disinda hicbir yatirimci katilmamis gözüküyor..az önce baktim..
iyide siz niye katilmadiniz bu genel kurula? merak ettim..
sürekli forumu iyi yemliyorsunuz...sürekli beklentiler yaratiyorsunuz...tabi caresiz ve umutla bekleyen yatirimcilarda oltaya geliyor..takip ediyorum..sürekli foruma yön verme ve beklenti yaratip,yatirimcilari oyalama taktigi..hakkinizi vermek lazim forumda güvenilir bir imaj cizmissiniz..patronun verdigi talimatlar ile iyi gidiyor forum...yatirimcilari sindirme tabiki...yoksa patron korkuyormu..yatirimcilarin sesinin cikmasindan..gelecek secimde milletvekili adayligi tehlikeye düsmesinden cekiniyor galiba..
gecen gün alacakli oldugu sirketlerden yapilan tahsilat sadece kagit üzerinde yapilan bir tahsilat mi yoksa gercekten kasaya para girdimi?
eger ki ali cengiz oyunu ise kagit üzerinde sanal bir ödeme ise kasaya para girmedigi sürece ne degisir..6 aylik bilancoda gercekte o para varmi görülecek...yoksa yapilan ödeme..yönetim giderleri adi altinda yok mu edilecek?
Yer Ýmleri