Sayfa 424/639 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun dostum.Tek derdimiz Akpaz değil elbette,çeşit çeşit sıkıntılar var üzerimizde.Allah yardımcımız olsun cümlemizin.Yanlış anlamayın lütfen,eleştiri değil benimkisi;haddim değil.Adına gönül mü diyelim,kalp mi diyelim;o işte,büzüşüveriyor bazen ;)

Nacizane tavsiyem;hisse çakılsa da,depara kalksa da soğukkanlı olmak yönünde.Biliyorum ayların bastırılmış duyguları var,ilk tavanda kendimizi tutamıyor,halaya başlıyoruz.Evet bu hakkımız ama yine de soğukkanlı olalım.
    Hocam siz ve sizin ekipten birisi genel kurula direkt yada elekt. Ort. Katilim sagladimi ?

Birde bu kararların detaylarını (ornegin alınan onlemler tedbirler) kap ta yayınlama zorunluluğu varmı?

2.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Hocam siz ve sizin ekipten birisi genel kurula direkt yada elekt. Ort. Katilim sagladimi ?

Birde bu kararların detaylarını (ornegin alınan onlemler tedbirler) kap ta yayınlama zorunluluğu varmı?
    Yanlışım varsa düzeltin lütfen.Bildiğim kadarıyla genel kurulun;yönetim kuruluna vereceği aksiyon yetkilerinin,bildirim zorunluluğu yok.Ancak yönetim kuruluna verilen aksiyon yetkileri sonucunda,YK tarafından bu yönde bir karar alınırsa;işte bunun için bildirim yapılması gerekecektir.Formasyonu burada ilk dillendiren sizsiniz,tesadüf olduğunu söyleyemeyiz sanırım.GK yapıldı,kulp oluşumu tamamlandı,pik hareketi için bir sonraki GK'nın beklenmeyeceği tabiidir.

3.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Yanlışım varsa düzeltin lütfen.Bildiğim kadarıyla genel kurulun;yönetim kuruluna vereceği aksiyon yetkilerinin,bildirim zorunluluğu yok.Ancak yönetim kuruluna verilen aksiyon yetkileri sonucunda,YK tarafından bu yönde bir karar alınırsa;işte bunun için bildirim yapılması gerekecektir.Formasyonu burada ilk dillendiren sizsiniz,tesadüf olduğunu söyleyemeyiz sanırım.GK yapıldı,kulp oluşumu tamamlandı,pik hareketi için bir sonraki GK'nın beklenmeyeceği tabiidir.
    Ansızın bir gece gelebiliriz zihniyeti burada yönetim kurulu tarafından icra edilecek o zaman???

Hiç umulmadık anda kapa haber silsilesi başlayacak? Doğru mu anladım? 2 gün öncesine kadar 11milyon 350bin tahsilâtından haberimiz yoktu. Yine böyle sürpriz ama bu kez güzel haberlerin devamını mı göreceğiz? Zamanlama tamamen yönetimin tasarrufunda...

Usta ağustosta açıklanacak bilanço için ne düşünüyorsunuz? 2.ceyrek için son ayın yarısına geldik sayılır. Ilk bilanço gibi zarar görecek miyiz?

Kapa bildirilen açıklamalara göre bir çok konu yine muallakta özellikle sizin ve dialektik hocamın belirttiği faiz isletilmemesi konusu kapanmış ama altyapısı yok gibi...

Ciro artışına dair bir bilgi yok...

Alacak meselesi ise uzun vadeye yayılmış gyo işi ile çözülecek fakat teferruat yok...

Şirkete dair yeniden yapılanma mali sorunları çözmek için toplantı oldu kapa yapılan açıklama tatmin edici olmadı.

Sizin yorumlarınızdan çıkardığım sonuç orta vadede bu işin meyvelerini görebiliriz. Kısa vadede yine bunaltıcı hacimsiz dengesiz fiyat hareketleri olacak gibi... tahminim doğru mudur???

Şimdiden teşekkürler usta...

4. Dialektik usta bugün hiç yorum göremedik sizin düşünceleriniz neler? Yapılan açıklamaları özellikle faiz konusunun kapanmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

5. Yaa kusura bakmayın aile ziyareti için hafta sonu şehir disinda çıktım.. yolda idim takip edemedim..ama anladığım içerik gormeden birşey söylemek doğru olmaz o yüzden içeriği bilen bir iki arkadaş yazarsa yorulmaya biliriz..bu verilerle zor yorum yapmak ama tek olumlu tarafı oy birliği olması...mantikli bir gerekçe koymuşlardır umarim..yoksa böyle takdir ettik bişey olmaz mi modundadalar bilemiyorum..ama kötü senaryolar azalıp olumlu senoryalara doğru geçiş yapılıyor..piyasa fiyatlayacaktir..sert olmaz ama ufak ufak kafasını kaldırır umarim...herkese sabir dilerim

6. Firma incelenecek tek olumsuz durum bu görünüyor onu halde bilirse olumlu taraf ağır basiyor..ama mevzuata uymadı ise şirket batar arkaslar ...umarim o kadar akıl yoksunu değillerdir.. bu paralarla aklın ön planda olmaması çok zor..o yüzden rahat olmak lazim.. denetim firmaları önemli bir firma gerekli uyarıları yapmıştır.. tedbir de alinmistir umarim

Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    görevinizi cok güzel yerine getiriyorsunuz...takdir ettim..
    elinizde yüklü miktarda hisse oldugundan bahsetmisiniz daha önceki yazilarinizdan birinde..burda herkese genel kurula katilin cagrisida yapmissiniz..
    ama toplanti tutaniginda akyürek ailesi disinda hicbir yatirimci katilmamis gözüküyor..az önce baktim..

iyide siz niye katilmadiniz bu genel kurula? merak ettim..
    sürekli forumu iyi yemliyorsunuz...sürekli beklentiler yaratiyorsunuz...tabi caresiz ve umutla bekleyen yatirimcilarda oltaya geliyor..takip ediyorum..sürekli foruma yön verme ve beklenti yaratip,yatirimcilari oyalama taktigi..hakkinizi vermek lazim forumda güvenilir bir imaj cizmissiniz..patronun verdigi talimatlar ile iyi gidiyor forum...yatirimcilari sindirme tabiki...yoksa patron korkuyormu..yatirimcilarin sesinin cikmasindan..gelecek secimde milletvekili adayligi tehlikeye düsmesinden cekiniyor galiba..

gecen gün alacakli oldugu sirketlerden yapilan tahsilat sadece kagit üzerinde yapilan bir tahsilat mi yoksa gercekten kasaya para girdimi?

eger ki ali cengiz oyunu ise kagit üzerinde sanal bir ödeme ise kasaya para girmedigi sürece ne degisir..6 aylik bilancoda gercekte o para varmi görülecek...yoksa yapilan ödeme..yönetim giderleri adi altinda yok mu edilecek?

Sayfa 424/639 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •